MotoNews.pl
5 No i mialem se kuźwa lewe lusterko ........... (81689/26) - NT

No i mialem se kuźwa lewe lusterko ...........

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dziś w nocy jakimś skurwysynom nudziło sie jak wracali pewnie z imprezy i we wszystkich autach co stoją koło mego bloku(no,oprócz dwóch) rozwalili z buta lusterka (auta stoją jeden za drugim-gęsiego). Lusterko wisi mi na kablu elektrycznym i elektryka dziala ale muszę kupić obudowę(doradzcie czy jak elektryka działa to czy można przełożyć samą obudowę) elektryki i tą czarna nakładkę która przylega do dzwi .Proszę o pomoc, czy da się to jakoś zdobyć?? Z góry dziękuję.

Pozdrawiam
Sylveriush

P.S. Sorry za wyrażenia ale jestem maksymalnie podku.....ny. Jakbym takiego złapał to utrącuił bym nogi u samej dupy....

jesli chodzi o nowe czesci to mozesz kupic obudowe plastikowa lusterka..zwierciadlo z podgrzewaniem albo...cale lusterko..zadne inne podzespoly nie wystepuja chyba osobno..a jesli chodzi o rame metalowa stanowiaca szkielet lusterka ktora napewno masz zlamana to kupienie jej na rynku wtornym graniczy z cudem..ja ja skrecilem na srubki i blachy bo nie moglem dostac nigdzie

tu masz szczegoly dotyczace lusterka..obawiam sie ze musisz kupic cale

Qbaj,dzieki za rady i linka. Chyba masz racje, że będę musiał kupić nowe. Jeśli tak- bardzo proszę Ciebie i innych czy nie pomoglibyście mi w znalezieniu takowego na necie? Nie ma mza cholere czasu i wpadam tylko na chwilke by odebrac poczte lub zobaczyc co na forum. Z góry dziękuję.
Pozdrawiam

no ale link ktory dostales to wlasnie sklep internetowy

Coś zauważyłem że ostatnio lewe lusterka to chodliwy towar, z różnych przyczyn, a tu żeby dostać taki rarytas trzeba się nieźle nakombinować , i wyczyścić portfel

A co do tego sklepu to taki tekst

"PPRZYKRO NAM TWÓJ LIMIT ODWIEDZIN NA DZISIAJ ZOSTAŁ WYCZERPANY !!!
www.daewoo.sklep.tii.pl
Każda złotówka wydana w naszym sklepie (tranzakcje zapłacone) zwiększa ilość odsłon serwisu na okres 1 miesiąca !!!"

jest troche kiepskim żartem :-|

[ wiadomość edytowana przez: jenes dnia 2005-02-07 08:32:01 ]

co nie zmienia faktu ze to jeden z najlepszych sklepow w polsce jesli chodzi o czesci do daewoo

Może i nie zmienia ale nie można sobie nawet spokojnie sprawdzić asortymentu , a to i nie bardzo sprzyja jego popularyzacji w sieci , na czym powinno zależeć właścicielom.

Witam.
Właśnie oglądałem ceny lusterek. W zeszłym tygodniu kupiłem prawe lusterko na Kotsisa za 241 zł. Pod tym linkiem lusterko prawe kosztuje 289zł+VAT czyli około 353zł i to ma być dobry sklep?
Kobar

[ wiadomość edytowana przez: kobar dnia 2005-02-13 23:54:10 ]

dobry w sensie asortymentu..mozna tam kupic niemal wszystko..kazda spinke i inne pierdulki..zreszta nie kazdy mieszka w duzym miescie i moze sobie po prostu pojsc do sklepu..anyway ja nie mam zamiaru reklamowac tego sklepu bo nie mam w tym zadnego interesu i sam kupuje na kotsisa ale jak znasz sklep internetowy o lepszym aosrtymencie do espero niz ten to zarzuc linka nie zawsze dobry znaczy tani

ja w sobote mialem zderzenie lusterkami z polonezem-na szczescie musze zmienic jedynie szkło (25zł), bo obudowa jak i elektryka jest oki

ja kupowałem lewe tutaj za 150zł, teraz nie widzę w cenniku więc trzeba by do nich zadzwonić i zapytać (przesyłka 20 zł)

a ktos wie gdzie moge dostac wklad do prawego lusterka starego typu??