Kupie podłokietnik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
taki jak ma kolega Martyl ze Szczecina [IMG]http://img69.exs.cx/img69/7821/podlokietnik3uq.th.jpg">[/IMG]

Cytat:
2005-03-14 21:01:23, marcin21100 pisze:
taki jak ma kolega Martyl ze Szczecina [IMG]http://img69.exs.cx/img69/7821/podlokietnik3uq.th.jpg">[/IMG]

Tak łatwiej i zdjęcie większe

A taki podłokietnik możesz kupić normalnie w sklepie, występuje jako część zamienna. Trzeba się tylko przejechać. Jak chcesz taniej to szukaj po szrotach.

Wątpię, czy ktoryś z Klubowiczów będzie miał taki podłokietnik na sprzedarz, albo zamieni sie z Toba na wersję bez "góry"

Przy okazji mozna edytowac swoje posty i poprawiac bledy...

[ wiadomość edytowana przez: QLogic dnia 2005-03-15 00:48:15 ]

tez bym chcial ale to prawdopodobnie kosztuje okolo 100zl...wg mnei nieco za drogo mowie to na podstawie cen np plastikow z konsoli srodkowej..swoja droga jak ktos zna nr katalogowy tej czesci to chetnie sie dowiem szczegolnie ze moj podlokietnik ma oblamany zamek klejnie niewiele pomoglo

Cytat:
2005-03-15 03:41:00, qbaj pisze:
szczegolnie ze moj podlokietnik ma oblamany zamek klejnie niewiele pomoglo

A do czego Ci ten zamek jest potrzebny?

Cytat:
2005-03-15 06:38:57, piotr_ek pisze:
A do czego Ci ten zamek jest potrzebny?

nie zadawj durnych pytan przeciez nie mowie o zamku na klodke chodzi o zastrzask ktory powoduje ze pokrywa schowka sama sie nie otwiera..jesli to nie dziala to na nierownej drodze czyli praktycznie non stop klapka podskakuje i uderza w podlokietnik...denerwujace dosc

Cytat:
2005-03-15 12:42:33, qbaj pisze:
jesli to nie dziala to na nierownej drodze czyli praktycznie non stop klapka podskakuje i uderza w podlokietnik...denerwujace dosc

Etam... u mnie nie podskakiwało. Gąbkę do uszczeniania okien podkleiłem. Innego wyjście póki co nie znalazłem

no to malo kreatywny jestes sa przeciez inne wyjscia..tasma klejaca..poxipol dzbanek z kwiatkami do przygniecenia tego a najlepiej jest trzymac tan po prostu lape anywaj ja odkrecilem zameczek przykleilem jakims klejem dwuskaldnikowym i dokrecilem znowu..klapka sie zatrzaskuje ale jak dlugo to potrwa to nei wiem...a podlokietnik dwuczesciowy by mi sie przydal na klucze

niestety zasmucę was - taki podłokietnik jeśli macie odłamana np. zawiasy kosztuję ponad 300pln - w aso

Czyli jak?? Co mają do tego zawiasy?? Rozumiem że mówisz o podłokietniku razem z całą podstawą ??

Cytat:
2005-03-15 22:34:24, elChopin pisze:
niestety zasmucę was - taki podłokietnik jeśli macie odłamana np. zawiasy kosztuję ponad 300pln - w aso

eeeetam zasmucisz..zawiasy mam cale..i podlokietnik sprawny tylko zatrzask slabiej trzyma..po za tym kto by w aso to kupowal jak tyle jest rozbitych esperakow

Walus - dokładnie tak, cały komplet
qbaj - no jak już w kilka miejsc dzwoniłem, jak widać to chwytliwy towar i zawsze było już zapóźno, pozatym a aut. jest trochę inna konstrukcja konsoli

no mała poprawka - dokładnie 452 PLN z robocizną (tylko kurna mi auta nie umyli, a ja ze dwa tygodnie jeździłem brudnym bo wiedziałem, że jadę do aso) - cholera jeszcze mi tą wersję wstawili bez góry (ale mają wymienić) - cena chora, ale mi zwrócą z ubezpieczenia - na sztrotach ciężko to trafić (widać chodliwy element).

postaram się zrobić dziś zdjęcia mojego podłokietnika... zobaczycie co mam w aucie...

Cytat:
2005-04-09 09:48:04, pszczoua pisze:
postaram się zrobić dziś zdjęcia mojego podłokietnika... zobaczycie co mam w aucie...

Nie mozemy sie juz doczekac

Aha, uwazajcie, bedzie drewniany!

[ wiadomość edytowana przez: QLogic dnia 2005-04-09 15:59:24 ]

Qlogic popsułeś zabawę... wiedziałeś że mam drewniany... ale nie jakąś tam pordóbkę (plasyk, który imituje drewno) ale samodzielnie przez mojego tatę, zrobione wieko od podłokietnika. Obraziłem się i nie pokaże wam zdjęcia...

No pokaz zjdecia, prosimy