Emblemat (znaczek) na maske

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy można kupić taki znaczek w sklepie? Nowy? interesuje mnie do E30 na przednią maske. Ten co mam jest juz troche wytarty (właściwie stracił barwy) Zastanawiałem się nad urzywanym z allegro - nie są drogie, ale jedno mnie zniechęca: Jeżeli ten znaczek pochodzi z auta gdzie zginęło kilka osób to ja nie chce żeby na mnie padło następnym razem. Może to głupie ale nie ważne. Wolałbym kupić w sklepie.
dzięki za info.

to zapytaj w salonie BMW, a znaczki na allegro to taczej zgineły na parkingach a ich właściciele żyją

znaczek w salonie to wydatek ok 60-70zł więc nie jest to wysoka kwota.

60, 70 PLN błachostka.
Nie jest to mało, no ale to już zależy od grubości portfela.
Dla mnie cena jest dość szokująca~!!!!!

Myślę że gdzies na szrocie, lub na giełdzie spokojnie można taki znaczek zakupić, i to nie koniecznie za 70 blach.

Pozdrawiam.

agata - kiddy kupiła w zeszłym roku w salonie bmw w warszawie ten znaczek za 50 pln brutto
pozdrawiam

wymienial juz ktos z was ten znaczek?jak to sie robi trzeba odpiac tapicerke pod maska i go poprostu wyjac czy to jest naklejka?

trzeba go delikatnie od wierzchu podważyć, najlepiej jakimś drewnianym patykiem, zeby lakieru nie uszkodzić. lub podłozyc szmatke na lakier

musze przyznać że faktycznie 60 zł nie jest majątek ale też nie jest mało, tymbardziej jeżeli wziąść pod uwagę wartość auta heh Trzeba sie zastanowić jednak nad znaczkiem "z bazaru"
dzięki

PS
A ja myślałem że ten znaczek jest na jakichś wkrętach, a to najwyraźniej zwykłe bolce

Cytat:
A ja myślałem że ten znaczek jest na jakichś wkrętach, a to najwyraźniej zwykłe bolce

No i wszystko jasne. Podwadzić i 60 dyszek w kielni...
Nie, nie, żartowałem.
Myślę że jeśli ktoś chce mieć BMW z duszą BMW woli iśc jednak do ASO i wydac tę sumkę. Sciąganie znaczków z innych aut to beszczeszczenie marki. I szczerze nie chciałbym wozić na masce czyjegoś znaczka.
Też potrzebuję znaczek na przód. I po wypłacie idę do ASO BMW Auto Fus na Ostrobramskiej. Ciekawe ile krzykną!!!!!

Pozdrawiam.

cjanek, w sklepie BMW na Narbutta 5A możesz kupić taki znaczek za 40 zł

po co kupowac? zaszpachlowac ślad po znaczku i koniec tematu

Cytat:
2005-02-03 20:40:17, Koti pisze:
po co kupowac? zaszpachlowac ślad po znaczku i koniec tematu

szpachlowanie znaczkow i inne wygladzanie to wiocha troche no ale jak kto lubi...

Moge wam załatwić znaczki BMW za 30zł + wysyłka , pasuje idealnie do e-36, sam wymieniałem bo miałem popękaną farbę na starym i mnie to bardzo drażniło, wymieniłem na nówkę i jest OK.
Acha znaczek trzyma się na dwóch bolcach po bokach, jest wkładany ,można go spokojnie podważyć śrubokrętem na kawałku szmatki aby machy nie porysować.
Pozdrawiam KK