Czy mozna jakos sledzic wybrane watki na forum???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zastanawia mnie czy jest jakas metoda zeby sledzic interesujace mnie watki na forum bo jak wrzucam gdzies posta to pozniej zapominam gdzie to bylo i nie moge znalezc czy mi ktos odpisal moze....
Moze cos w stylu powiadomienia na maila? jest talka mozliwosc?

[ wiadomość edytowana przez: Badboy4life dnia 2005-02-03 08:50:28 ]

[ wiadomość edytowana przez: Badboy4life dnia 2005-02-03 08:51:03 ]

hehehe......ja rozumie że lenistwo jest napędem rozwoju i wynalazków ale czy to taki kłopot odpalić stronke wskoczyć na forum, wpisać do wyszukiwarki dane hasło i znaleść swój czy tez interesujący Ciebie wątek?

dobra rzecz takie śledzenie, na phpBB to standard

musze zaczac zapamietywac tytuly w takim razie...
Ale przydaloby sie cos w stylu zawiadomienia gdy jestes online i ktos dodal posta to twojego watku albo watku w ktorym uczestniczysz...

pod okienkiem w którym piszesz treść posta masz kilka opcji, ostatnia to powiadamianie mailem
zaznacz ją i wyślij posta

nie widze
mam tylko takie:
Wyłącz HTML w tej wiadomości
Wyłącz BBCode w tej wiadomości
Wyłącz emotikony w tej wiadomości
Wstaw podpis (można dodawać i edytować w ustawieniach profilu)
to ktoras z tych?

Opcja powiadomiania e-mail'em jest dostępny jeżeli to ty jesteś autorem danego wątku

hmm... no to nie wiem u mnie jest powinno być na końcu
mogą być dwie przyczyny, albo w profinu nie wpisałęś maila, albo dlatego że nie wysłałeś jeszcze deklaracji chęci przystąpienia do kulbu i nie masz żadnego statusu w klubie

[ wiadomość edytowana przez: saintadamus dnia 2005-02-03 11:21:41 ]

Cytat:
2005-02-03 11:18:06, YaReQ pisze:
Opcja powiadomiania e-mail'em jest dostępny jeżeli to ty jesteś autorem danego wątku

hihi... właśnie, zapomniałem jeszcze o tym wspomnieć

Ale ja jestem autorem pewnie trzeba to zaznaczyc jak sie zaczyna watek bo teraz jak tylko posty wstawiam to juz sie nie da....
A tak apro po tego statusu.... to czy spoty (i inne takie) sa tylko dla driverów?? bo ja bym chcial na jakis zajrzec

Można poprostu dodać stronę z wątkiem do ulubionych i ot cała sztuka śledzenia postu.

Cytat:
2005-02-03 13:21:40, Badboy4life pisze:
A tak apro po tego statusu.... to czy spoty (i inne takie) sa tylko dla driverów?? bo ja bym chcial na jakis zajrzec

spoty i zloty są dla wszystkich

Oczywiscie ze nie dla DRIVERow ... nawet nie musisz byc Userem zeby na spocie sie pojawic. A teraz klikaj dolacz do klubu tak jak pisalem w mailu