POLONEZ Z 1977 nr.seryj. 00003 PROSBA O POMOC W TRANSPORCIE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
KOLEDZY!!
Krecilem sie za ta gablota od roku i zazynam sie by ja splacic sa to koszty znacznie przekraczajace moje mozliwosci mozna by kupic za to z 10 borkow pozadluzalem sie ale nie odpuszcze tej okazji
PROSBA
musze gablote przewiezc z Bygoszczy do Warszawy i to na dniach bo mam ostateczny termin do polowy lutego
auto jest po blacharce i przed lakierem , stoi na dworzu i strasznie koroduje trzeba go kurwa ratowac zabrac z tamtod i wstawic do garazu bo zgnije robota za 2.5tysiaca !!!
Szukam ludzi ktorzy pomogli by mi z tamtad zabrac i ocalic zabytek a trafi w dobre rece i wkrotce bedzie jak nowy
jezeli ktos z Szanownych Panow ma lawete, tira albo znajomosci to bede naprawde b wdzieczny chodzi o kwote ponizej 500zl
jakbyco walcie jak w dym 24/h
stalkerx 506997888
peenowiec@op.pl
"jezeli pomozecie to cel ten uda nam sie wspolnie osiagnac
-no wiec jak pomozecie?.."

o qrde :wow: nawet niewiedzialem ze u mnie w cudownym miescie stoi takie cudo.... sluchaj, dokladnie gdzie on stoi...? chetnie bym kcial go zobaczyc, moze jak bys go zabieral...

ja ze swojej strony popytam o transport....

masz fotki...?

Mam nadzieje ze uda ci sie go odratowac!!

O kurde taki rarytasik
Niestety z transportem kiepsko, bo sam dłuuuugo kombinowałem jak przewieźć 127 i w końcu poszło za samochodem na przyczepce...
Może spróbuj znaleźć kogoś, kto ma prawko kat B+E i samochód z większym uciągiem...Laweta w kraku na 24 godziny kosztuje 70 złotych+700 kaucji, ale te 700 oczywiście oddają jak zwrócisz lawete...
Pozdrawiam i życzę, żeby się udało i poldzio wrócił do dawnej świetnosci

W Bydgoszczy podobno był też taki z numerem 0000007 !!!

Kurde w tej Bydzi same rarytasy

Cytat:
2005-02-03 22:11:18, Yoshi81 pisze:

no moowie wam, az sam sie dziwie...

ostatni rarytasik ktorego widzialem to NSU PRINZ, pierwszy raz go na oczy widzialem, z kolesiem od fiata 850 gadalem tyz ostatni, tez piekne cacko, oooooo i nawet fiata 124 spider widzialem wersje USA (identyko tylko zgnila zielen)

Sorry za OT
POZDRAWIAM

nie chce tutaj nic mówic ale jakiś czas temu był wielki temat o tym że ktoś chciał sprzedac kanta z bardzo niskim numerem seryjnym i po krótkim zbadaniu sprawy okazało sie że jest to bardzo niski numer... ale to numer nabity przez polmozbyt po zmianie budy bo uto miało dzwona więc trza uwazac na takie niskie numery... Bart znał bardziej szczegóły tej sprawy z kantem....

Myślę, że kolega już sprawdził na pewno, że to numer 00003
PZDR

Race Race Race moze bys pomogl albo cos doradzil, zalatwil to chyba Twoje rejony

Cytat:
2005-02-03 23:33:05, _dOMAN pisze:
no moowie wam, az sam sie dziwie... ostatni rarytasik ktorego widzialem to NSU PRINZ, pierwszy raz go na oczy widzialem, z kolesiem od fiata 850 gadalem tyz ostatni, tez piekne cacko, oooooo i nawet fiata 124 spider widzialem wersje USA (identyko tylko zgnila zielen) Sorry za OT POZDRAWIAM

No ładnie
I nie przepraszaj za OT to ja zacząłem

Cytat:
2005-02-03 22:11:18, Yoshi81 pisze:

Tia, a najwięcej to u mnie

Cytat:
2005-02-04 17:41:07, cypherius pisze:
Race Race Race moze bys pomogl albo cos doradzil, zalatwil to chyba Twoje rejony

Spoko, spoko, już załatwiłem transport tej maszyny, teraz tylko trza sie ustawić na spotkanie . Musze podjechac oblookać to cudo, na zakup i tak nie byłoby mnie nie stać, poza tym to nie dla mnie .

Rejsiku może dołączą kolejne wkrótce
Mój kolega dysponuję komórką z aparatem i ma porobić zdjęcia wozom ze "złotego parkingu", ale wpierw kabelek musi nowy kupić, ale fotki będą na dniach .