A tam takie cos

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

oto takie male cos co sie zwie manga car

oceniajta

Fajne...

Mam tego troche na mojej www

Czuczu !!! A czemu jest sygnatura Lo3eK na tym Twoim malowidle ?

HMMM a tak dla niewtajemniczonych to jak i gdzie i w jaki sposob mozna sobie takie cosik zrobic????

P.S. ten z flaga ameryki jak dla CZARUSIA powinien byc rewelacyjny

Napis Lo3ek ??
Bo wziałem Mojego malucha i po prostu go sobie przerobiłem na moje auto.
Przerobic ksywe zajmuje chwile wiec olalem to - w kazdym razie tego robilem ja a reszte lo3ek.
mam gadzies akttualną miniturke....

Moj bobek...

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-02-05 09:54:52 ]

MINIO! jak chcesz sobie zobaczyc to wez wejdz na www.forum.moto-portal.pl i dzial manga cars&pixel arts. ja osobiescie robie w Photoshopie ale mozna robic i w paincie.
jak chcecie moge cos jeszcze zrobic

czuczu wes sobie to ciutke pomniejsz

PS. Mtuning wystaw swoje prace

Takie tez mam

Czuczu wes zrób wnetrze, otworz klape, daj inne fele, i przede wszystkim wycieniuj go

oto praca MTuning'a

PS: czuczu czyja jest baza?jak sam to narysowales to zdolny jestes. mi twoj maluch przypomina baze Cruz'a

Hmmm jak dla mnie to ten cruza jest ciutke inny
wysokosc szerokosc , dach , szyby , tył ale nie powiem bazowalem na cruzie wizualnie... Mój jest inny ma zachowane proporcje ale jak robiłem patrzyłem na pomysły cruza - bo jest najlepszy.Tyle ze patrzyłem sie na takiego zóltego z klatka a nie tego - tego akurat neiwidziałem .
Gdzie mozna zobaczyc te fotki mtuninga?

aa bo ty miales przerobioną wersje a prace MTuninga znajdziesz na forum.moto-portal.pl. a o ktore fotki ci chodzi?

Wkoncu moge sie ujawnic
Moje pierwsze prace graficzne

[ wiadomość edytowana przez: Pingu dnia 2005-02-06 18:25:44 ]

Adam swego czasu chciales to cos dac na logo klubu chyba nie ???

ps. To nie jest ferrari z worda ?

ekhm no jakby to powiedziec...dziwne te ferrari czy cus not o jeszcze Pingu zrob przod i tyl wycieniuj wyskaluj i bedzie

Cytat:
2005-02-06 12:36:57, CZUCZU pisze:
Adam swego czasu chciales to cos dac na logo klubu chyba nie ??? ps. To nie jest ferrari z worda ?

NIe to nie chcialem do loga

A tak to na dole to z worda. To moje pierwsze prace ktore zrobilem na jedynym mi znanym programie graficznym - paint