Do speców od Audio

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Od jakiegoś czasu mam w swoim Essim radyjko SONY CDX R3300 z serii Xplod 50Wx4 i oczywiście standardowe nie dają rady.
I mam pytanko: Jakiej mocy musiał bym wstawić głosniki żeby to wszystko jakoś miało rece i nogi?
Myślałem o takich: http://www.sony.pl/ShowProduct.do?site=odw_pl_PL&category=ICA+Speakers&product=XS-F1731

A ha a co myślicie wogóle o takiej firmie jak Boschman czy jak jej tam. Tak pytam bo dużo ofert jest tej firmy na allegro.
Pozdrawiam

Przejrzyj tutaj. Jednak na tym forum Sony i Buszmeny nie mają zbyt dobrych opinii. Ale i tak wiele można się dowiedzieć o różnych markach.
Co do głośników to mam radio Pioneer 4x50W i głośniki podobnej mocy na przodzie i ...... czym prędzej kupowałem wzmaka by je zasilić. Grały strasznie cicho.

mozesz poczytac tez forum Car Audio na motonewsie ktore moderuje . Niestety boshmanny to raczej bardzo niska pulka.

o buszmenach zapomnij szkoda pracy i kasy, 13ki graja nieźle przy mocy twojego tunera ale do 16ek musi być piecyk na allegro w dobrych cenach masz herze i jbl , a także lanzary całkiem niezłe, proponuje na przód zestaw herza 13, a ma tył 16 z piecem i tube, ja mam takie rozwiązanie i daje czadu na maxa nic nie trzeszy nic nie skwierczy czysty dźwięk w każdym przedziale głośności, na starość pewnie będe głuchy więc nie wiem czy ci to polecać