| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
max230 BMW Member BMW 318iA E-36 Gdańsk | 2005-02-04 13:24:54
Wydaje mi sie ze kolega zapytał jaką instalke a nie czy ma zakładać do BMW. A co to za rużnica czy zakładasz gaz do BMW czy innego auta , niejednokrotnie droszego .WYdaje mi sie ze my tez mamy prawo do oszczedności bez fałszywego wstydu |
max230 BMW Member BMW 318iA E-36 Gdańsk | 2005-02-04 14:32:03 sieka nie mam ochoty dyskutowac ale sprawdz co inni mysla na ten temat Tu
posty sieka usunąłem ponieważ były nie na temat MARCIN_RADOM [ wiadomość edytowana przez: MARCIN_RADOM dnia 2005-02-04 16:08:27 ] |
Aldik BMW Member Mercedes C180, BMW E ... Katowice | 2005-02-04 15:55:04 Hmm jak Twojemu tacie Audi 2.8 pali mniej niż Tobie to wybierz się do mechanika i sprawdź co masz nie tak ze swoim autkiem! Chyba że Twój tata ma diesla a Ty 2.0 benzyne z trubiną lub Twojego taty pali np mniej o 0,3 litra/100km w jeździe miejskiej od Twojego bmw pozamiastem.
A wypowiedż: "jak stać Cie na bmw...." jest równie głupie, przecież te autka są stosunkowo tanie za to co oferują w zamian, 10 letnie bmw (np 740 E38 - w polsce!!!!)kosztuje mniej jak nowa NUbira która nic sobą nie prezentuje i nie ma żadnego wyposażenia. Więc o czym mowa!? Części też masz wszędzie od groma! Ja akurat porównałem wysoki model, ale np 525tds E34 kupisz z 95r za około 18-20tyś (w polsce!!!) a to jest 3/4 ceny nowej Pandy, która niedość że pali pewnie ok 7-8litrów po mieście to również neiwiele sobą prezentuje!( a jak porównać koszta na paliwo to wychodzi prawie to samo!) Podsumowując - ja kupuje bmw ze względu na wyposażenie, właściwości jezdne, bezpieczeństwo, olbrzymią dostępność każdego rodzaju części zamiennych, nie raz tańszych od innych popularnych marek! A diesla kupiłbym ze względu za ekonomie która łaczy ze sąbą swietne osiągi! |
MARCIN_RADOM BMW Member BMW E-28 525i, E34 5 ... RADOM | 2005-02-04 16:11:36 panowie piszecie nie na temat.
co do głównego problemu w tym watku to wiadomo ze najlepsza instalacja gazowa to wtrysk gazu. jednak ze wzgledu na cenę wielu chętnych ona odstrasza. jeśłi załozysz dobra instalacje gazowa zwykłą za ok 1600 pln i bedziesz miał sprawny układ zapłonowy to wszystko ci bedzie chodzic ok. pozdrawiam |
Aldik BMW Member Mercedes C180, BMW E ... Katowice | 2005-02-04 17:13:59 Zakładaj sekwencje, kichaj zwykły gaz! |
romsi BMW Friend BMW 525 E34 ostrów mazowiecka | 2005-02-04 23:54:53 jeżeli auto jest w super stanie i zamierzasz nim trochę pojeżdzić to załuż sekwencję bo gdy po załozeniu zwykłej wyjedziesz z warsztatu to możesz być rozczarowany. |
sieka BMW 320D Wrocław | 2005-02-05 14:59:09
ja mam 2.0 w bezynie i on ma 2,8 w benzynie. moje BMW w miescie pali ok 15litrów a jego ok 13. poza miastem spalanie jest na tym samym poziome czyli ok 8-9 litrow [/quote] A wypowiedż: "jak stać Cie na bmw...." jest równie głupie, przecież te autka są stosunkowo tanie za to co oferują w zamian, 10 letnie bmw (np 740 E38 - w polsce!!!!)kosztuje mniej jak nowa NUbira która nic sobą nie prezentuje i nie ma żadnego wyposażenia. Więc o czym mowa!? Części też masz wszędzie od groma! Ja akurat porównałem wysoki model, ale np 525tds E34 kupisz z 95r za około 18-20tyś (w polsce!!!) a to jest 3/4 ceny nowej Pandy, która niedość że pali pewnie ok 7-8litrów po mieście to również neiwiele sobą prezentuje!( a jak porównać koszta na paliwo to wychodzi prawie to samo!) Podsumowując - ja kupuje bmw ze względu na wyposażenie, właściwości jezdne, bezpieczeństwo, olbrzymią dostępność każdego rodzaju części zamiennych, nie raz tańszych od innych popularnych marek! A diesla kupiłbym ze względu za ekonomie która łaczy ze sąbą swietne osiągi! [/quote] co do tej wypowiedzi to sie z toba po czesci zgodze. ale taka sytuacja jest dopiero od maja. wczesniej w zyciu bys nie kupil BMW 525tds z 95 roku za 18-20 tys! i znajac nasze wladze panstwowe niedlugo znow nam cos zaserwuja i ceny samochodow pojda do gory bo w polsce nie moze byc dobrze ![]() |