Inne zajawki niż tjunink?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Macie jakieś inne hobby?? moją pasją życiową poza fiatami są sztuki walki

Cytat:
2005-01-27 23:13:32, -maly- pisze:
Macie jakieś inne hobby?? moją pasją życiową poza fiatami są sztuki walki

kobiety, wino i śpiew

nie no a tak bardziej poważnie to telekomunikacja i muzyka i snowboard

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-01-27 23:41:01 ]

ja to lubie pić

Jestem kiperem i programistą PHP z zamiłowania

Cytat:
2005-01-27 23:17:33, toki pisze:
ja to lubie pić

to (prawie)każdy furiat lubi ;p bądź oryginalny

inne hobby hmm.. kocham Hondy

Ja smigam na desce, denerwuje sasiadow glosna muzyka

ja tez lubie pic zamiast tego proponowalbym lepiej post pt.: "Kolko AA na forum" a tak szczerze : picie alkoholu, broń, elektronika użytkowa itp itd.

Ja poza motosportami interesuje sie gorami, podrozami w ogole, Aikido tez liznalem, poza tym interesuja mnie wina ale te powyzej 20 zl (sa wyjatki w przedziale 10-20 zl ) i dobre filmy. Z muzyki najbardziej lubie kapele ze Seattle (Soundgarden najbardziej)
Nie chodze na dyskoteki, do sklepow z ciuchami itd.
No i kobiety interesuja mnie z natury, po prostu jestem samcem

A ja niepijący jestem
Znaczy prawie, bo Łódź i Bart z Carvem mieli okazję widzieć mnie natrąbionego jak działo tanimi winkami
Ale to była jedna z 4 okazji w roku
A tak generalnie to poza tjuninkiem i starymi furkami interesuje się gotowaniem
Uwielbiam gotować i x-perymentować
Kobiety oczywiście też lubię, ale uwielbiam jedną
Dla niej też gotuje
PZDR

Ja doskonale układam truskawki na bitej smietanie.

Moją zajawką jest sport (kosz, ręczna, siatka, nożna, gimnastyka, pływanie itd...) poza tym jestem na kierunku wf z odnową biologiczną i właśnie tą odnową też się interesuje poza tym też lubie pić (i to nie małych ilościach ), naturalnie że dupeczki też zajmują część mojego życia i od czasu do czasu lubie iść na ryby. A we wakacje to non stop śmigam sobie nad jeziorko i się opoalam, pływam a wieczorami pije z kumplem . Takie są moje zajawki oprócz tjuniku

Cytat:
2005-01-28 01:00:47, Wujek-Kajtek pisze:
A ja niepijący jestem Znaczy prawie, bo Łódź i Bart z Carvem mieli okazję widzieć mnie natrąbionego jak działo tanimi winkami Ale to była jedna z 4 okazji w roku A tak generalnie to poza tjuninkiem i starymi furkami interesuje się gotowaniem Uwielbiam gotować i x-perymentować Kobiety oczywiście też lubię, ale uwielbiam jedną Dla niej też gotuje PZDR

rzuc prosze przepisem na cos dobrego.....chetnie postoje w kuchni w ramach przerw od projektow .....moze byc meksykanskie tylko nie burito...bo juz za czesto to gotuje.

Ja uwielbiam kino, teatr, czasem się do opery wybiorę. Poczytać bardzo lubię, na kompie pograć. W wolnych chwilach psychologii troszkę, socjologii ... lubię też pooglądać sport, motocykle lubię bardzo. Co jeszcze ... troszkę "html-uje" na swojej miernej stronce i teraz mebluję mieszkanko, jakieś pprojekty "modeluję", skręcam meble, przyklejam listwy, coś tam psuję, coś poprawiam ... oprócz fiacików pełna pasja to merce

szczeże wam powiem że po za Fiatami i kobietami nic mnie nie kręci, i Fiaty i kobiety mają coś w sobie co mnie ciągnie

Cytat:
2005-01-28 13:08:31, moch pisze:
teatr, czasem się do opery wybiorę

masz 60 lat czy co?

Kiedyś było enduro, teraz już motocykla nie ma, ale bóle pleców po wypadku powracają co jakiś czas.
Podobnie jak kajtek lubie gotowac, ale jeszcze bardziej chodzić po restauracjach i wcinać potrawy o dziwnie brzmiących nazwach
No i Bieszczady.............

Cytat:
2005-01-28 14:30:28, Krzyh00 pisze:
masz 60 lat czy co?

fakt, opera mi nie podchodzi, al eteatr-czemu nie. Szczegolnie odpowiada mi repertuar teatru wspolczesnego.
Tuning nie jest moja "zajawka " (to chyba jakies modne tzn "trendy" okreslenia ). Ogolnie interesuje sie motoryzacja, lubie muzyke (glownie chyba rock pod kazda postacia), Kobiety, wino, spiew... ;D

nosz qrde...jestem zalogowany ale uwzglednia tego przy postach:/ co jest do Cholery? Kosa

trzeba miec 60 lat zeby isc do opery czy teatru ?? przeciez teatr to rewelacja.....a opera ? np chor aleksandrowa........miod i poezja