Pomysl na Tuning

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapozyczone z PG

To jest mysl

No tak ale gdzie tam pomysł na tuning? Nie podoba mi się tylko to określenie pre-daewoo i daewoo fso polonez...

i oni myślą że caro to wytwóe daewoo

[ wiadomość edytowana przez: michasmaniak dnia 2005-02-02 12:10:46 ]

Cytat:
2005-02-02 12:09:21, michasmaniak pisze:
No tak ale gdzie tam pomysł na tuning?

a wpadlbys na tuning Hyundai-a na Polda

Jak sie ma troche kasy i wolnego czasu to poldka mozna bardzo ladnie delikatnie stuningowac. On sam w sobie ma ladna linie , trzeba ja tylko uwidocznic

dobrze ze na koncu ktos sprostowal tych nieukow z canady... i im wyjasnil co i jak...

nie znam anglika wiec nic nie kumam

co powiecie na to??

to spotkalem w autohausie w essen

niech ktos mi powie co to k#$@a jest...

no wiecie to jak w tym kawale no Mietek Klepie ten twoj samochod i jak klepiei tak klepie ale zawsze wychodzi przestanek autobusowy no to wlasnie naprawiali Arabi - nie mam zadnych uprzedzen ale wiem jak tam naprawiaja samochody i pewnie w kadeta wpierdolil sie golf i wyklepal na mix

he he he niektózy wpasowywują lampy od golfa w swój samochód a tu koles wpasował puł golfa w swojego kadeta lub podobał mu sie tył golfa a przyd kadeta lub....sam nie wiem co.Ale jazda super widzisz jak w lustrku dogania cie kadet a jak wyprzedzi to widzisz golfa.A juz wiem koles nie mógł do kadeta dopasować lamp ala lexus to sobie połowe golfa dospawał.A jezdzi nim pół dres lub dresy z tyłu a normalni z przodu lub jezdzi nim dres z zabuzeniami osobowości ewentualnie z rozdwojeniem jazni(a jak wpadnie na polskie koleiny to nie tylko jazn bendzie miał rozdwojoną jak mu spawy puszczą)

powodzenia przy pierwszej stłuczce

Golf lekko bity w przód+Kadet lekko bity w tył i dalej da się jeździć VW Kadet/Opel Golf

Ciekawe jak to zarejestrowali

no wlasnie briefu nie widzialem... zajrzalem pod maske w celu dalszychustalen i sie okazalo ze pod maska 1,6 16v z colta...

to tym bardziej powodzenia zwłaszcza przy przegladach w RP...

przeglad w RP to nic, ale jakby go kolesie z DEKRY zobaczyli, to chyba by go zamkneli hehe, pewnie jakis rusek kupi, palnie znaczek od forda i juz nikt nie bedzie wiedzial o co chodzi A ogolnie to niezly syf w tym Autohausie Chyba, ze to byl szrot, to co innego, albo wlascicielem byl jakis Turas...

a gdyby ktos tak zrobil przod df'a i tyl od poldka? ma ktos spawarke?

hmm no u nas w trojmiescie jezdzi fiacik z przodem od poloneza a dokladnie z lampami i chyba jak dobrze kojarze zderzakami z przodu ale maska jhest od 125 wiec jak by tak troche pokombinowac to moze i dalo by rade calosc zamienic

BOŻE NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ja widziolem DFa z przodem od Łady Quatro, ale maska oryginal