Regulowana kolumna kierownicy od poldka w 126

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
złyszłem ze do malucha mozna wsadzic regulowana kolumne kierownicy od poloneza czy to prawda ??? Czy napewno pasuje ?

[ wiadomość edytowana przez: widynek dnia 2005-02-05 22:50:21 ]

ostatnio gość sprzedawal coś takiego na allegro i pisał, że miał to właśnie w maluchu..

Kolega villi zeby umozliwic dziewczynie jazde malcem w kubłach zrobił regulacje z krzesła biurowego starego....
Podobno cały montaz trwał kilkadziesiat minut. Nic wiecej nei wiem bo Villi siedzi do lipca w anglii.
Mam gdzies na stronie fotke to pokaze jak to wyglada.....

z krzesla biurowego to dopiero druciarstwo

Wbrew pozorom wyglada to estetycznie i bardzo wygodne w uzyciu - zwłaszcza pokretło

Nie wyglada na druciarską robote - mocoewania itp były dorobione z mocnej blachy wiec w razie wypadku wytrzyma duzo - i fajnie brzmi.
Mam regulacje kiery z krzeszła biurowego .... Jakbym miał drugiego kierowce w aucie sporo mniejszego ode mnie to tez bym sie nad tym zastanowił bo fajna sprawa ....

Cytat:
Wbrew pozorom wyglada to estetycznie i bardzo wygodne w uzyciu - zwłaszcza pokretło

Nie wyglada na druciarską robote - mocoewania itp były dorobione z mocnej blachy wiec w razie wypadku wytrzyma duzo - i fajnie brzmi.

Potwierdzam w 100%. Mialem nawet fotki tego jak znajde to umieszcze tutaj.

Sorry za ot lo3ek byles na LOKu ?? miał byc jakis supersprint ale znowu niewypalilo

A fotke jak znajdziesz pdoeslij do mnei to puszcze na serwa.

ja pier***** regulacja z krzesla biurowego i 50 l beczka paliwa zamiast zbiornika w srodku auta...

Zoltar Beczki nie ma bo rozlałem do karnistrów , a regulacja jest u kolegi .
Mogłem napisac ze jest z czegokolwiek bo i tak ciezko rozpoznac z czego to jest.Ale napisałem dokładnie bo dzieki temu ktos moze wykorzystac patent i miec wygodna regulacje kiery za groszze.

Hmm....no nie wiem czy z poldka nie byłoby nawet taniej....znajdujesz bele jakiego poldofona na szrocie i wykręcasz....
A przynajmniej jest to z samochodu, a nie z MEBLA...
Oczywiście nic nie ujmując patentowi z krzesła, bo możliwe, że faktycznie jest on cudowny....ale ja bym wolał jednak mieć z poldka....

kolumna to nie problem, ale sadze ze to troszke zaduze jak na takie autko??

Niestety szukalem ale nie znalazlem tej fotki. Gdzies ja mam ale nie wiem jak ja znalesc Mam z 2000 fotek z mojego aparatu w kompie i wez tu znajdz. Kombinowalem roznie ale nici.
Co do patentu z krzesla to tylko pokretlo jest z krzesla a reszte Vili dorobil sobie w hucie. To zdolny chlopak i nie ma co sie tu nabijac ze jakies druciarstwo itp sam to wymyslil i jakos spelnia swoja funkcje i juz. Ten patent akurat mi sie spodobal bo mozna sobie kierownice ustawic w dowolnej pozycji a takiej mozliwosci regulacja z poldka nie da Bo z tego co pamietam to mozna ustawic tylko w dwoch pozycjach (albo gorna granica albo dolnagranica) (dawno mnie w poldku nie bylo) jesli zle mowie to niech mnie ktos poprawi

@ czuczu nie wiem nic o tym supersprincie Ja teraz w niedziele pracuje na pizzy wiec nie bywam jak kiedys wszedzie gdzie sie tylko dalo

Cytat:
Bo z tego co pamietam to mozna ustawic tylko w dwoch pozycjach (albo gorna granica albo dolnagranica) (dawno mnie w poldku nie bylo) jesli zle mowie to niech mnie ktos poprawi

No to Cię poprawię W polonezie jest płynna regulacja wysokości kierownicy i to w dość dużym zakresie

Oki dzieki

A ta regulacja dziala cos na zasadzie takiej jak te cyrkle co sie na olowek zakladalo To malutkie pokretlo co tam jes to to pokretlo od krzesla ustawialo sie i dokrecalo i tak jest tutaj. Chyba wiecie o co mi chodzi bo inaczej tego nie umiem wytlumaczyc

Cytat:
2005-02-06 20:08:26, Lo3eK pisze:
@ czuczu nie wiem nic o tym supersprincie Ja teraz w niedziele pracuje na pizzy wiec nie bywam jak kiedys wszedzie gdzie sie tylko dalo

Mając maile, prywatne wiadomosci na forum, gadu-gadu, komórki i mieszkając w jednym mieście musicie z sobą gaworzyć w wątku o krzesłach biurowych. Kuźwa Monty python wysiada...

PS:
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=41065653

[ wiadomość edytowana przez: dooh dnia 2005-02-06 21:25:21 ]