MotoNews.pl

Dywaniki do E36

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy są dostępne gumowe tzw "zimowe" dywaniki do E36, czy trzeba samemu dociąć z tych uniwersalnych? Jeśli ktoś wie to prosilbym o wiadomość. A tak w ogole to każdy rodzaj dywaników do E36 mnie interesuje, najlepiej dostępne na podkarpaciu. Może ktoś wie gdzie można kupić.

Pozdrawiam

Nidawno kupiłem dywaniki gumowe są takie same jak letnie jestem znich bardzo zadowolony cena 75 zł.

Sprawdź na tej stronie, ja od nich kupiłem i jestem zadowolony Dywaniki

ja kupilem w pierwszym lepszym motoryzacyjnym ale gumowe bo praktyczniejsze i dalem za komplet chyba 40 zl o ile pamietam. niby uniwersalne ale pasuja ok bez zadnych przerobek.

kupiłem w końcu te dywaniki ale nie obeszło się bez problemów.
Najpierw zamówiłem gumowe z których pasowały tylko tylnie, więc kicha. Dywaniki oddałem i zamówiłem welurowe.
Pasują idealnie http://www.darmag.pl/product_info.php?cPath=28_31&products_id=207

polecam Firme DARMAG, ale do E36 tylko welurowe pasują.

Pozdrawiam

Ale te dywaniki co kupiłeś nie mają otworów do mocowania do podłogi !!!! będą ci sie sówać pod nogami.

Welurowe na zimę?? Ładnie wyglądają, ale w zimie nie są szczególnie praktyczne.

akurat są tak spasowane, że można zapomnieć o zsuwaniu się.
W sumie nawet sie nie zastanawialem co zrobie jak sie zaczna zsuwać, po prostu sie nie zsuwaja.

Pozdrawiam

Najlepsze są te czarne gumowe, tzn szlak je szybko trafia bo się bardzo łatwo wycierają i dzuira się szybko pojawi, ale za to prawie wogóle nie latają. Jeżeli chodzi natomiast o trwałe to najlepsze są takie gładkie (szare) ale znów bardzo się ślizgają na gołej podłodze. Chociaż ja je stosuje na dywaniki welurowa i jest w miare ok. Zawsze zresztą jak była możliwość to stosowałem welurowe i gumowe na wieszch, niektrzy się śmieją ale tak robie.
Jak chcesz dobrze dopasowane do swojego modelu to bym radził jechać do serwisu, albo po prostu jedź do sklepu, kup gume na wymiar i dotnij sobie potem według potrzeb.

Te wyglądają fajnie, dobrze że mają wstawke gumową, mi się welury w tym miejscu potargały Gumowe na tej stronie wyglądają dziwnie, myśle że wyprofilowana guma na bokach w postaci progów, może przszkadzać, ale nie wiem jak to wyglada w aucie!, może zachodzi daleko pod deske rozdzielczą!?!?

[ wiadomość edytowana przez: Aldik dnia 2005-02-06 17:13:13 ]

[ wiadomość edytowana przez: Aldik dnia 2005-02-06 17:16:16 ]

a moze takie dywaniki na wypasie sobie kupicie

dywaniki 1

dywaniki 2

Das ist Vollaustatung !! Das ist gute austatung!

Jezu!!!!!!! jak można coś takiego włożyć do samochodu

w niemczech turcy hindusi itp maja nawet takie tapety w domach !!!! dywany norma ;]

bardzo stylowe _w koncu turecki tuning optyczny tez istnieje
.......pomimo oporow wewnetrznych zamowilem te dywaniki z tej strony co nizej.dzis odebralem.niestety cienkie sa jakies i takie ''polskie''.nie maja tez zapiec choc sie trzymaja dzielnie....?...ale nie jest tragicznie.do bmy musi byc to co do bmy mialo byc.
czy ktos z was kupowal nowe,oryginalne dywaniki do bmw?ciekawi mnie cena?