Moja nowa fura :) 12..

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiedziałem ze luty to mój dobry miesiąc na kupowanie aut, rok temu w tłusty czwartek kupiłem sedana, a dziś... sport coupe.
Moja radość jest niesamowita, więc trudno mi cokolwiek napisać.
Mam dwie fotki, mało atrakcyjne, bo taka aura.

Elegancki a jaki ma silnik

ja z ciekawosci spytam - jakie sa koszta ??tzn oplata skarbowa pzu itp itd.

McQ?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zwariowałem.....ile dałeś???!!!
Fajna maszinka

no fajniutki podoba mi sie...a jak jest utrzymany w srodku

no ladne rzeczy fajniutki jakimotorek ?? fajna slizgaweczka

Silnik jest 1100, 64KM chodzi świetnie.
Wnętrze tak jak i całe auto, zadbane i w miare orginalne. W miare, gdyż po wnikliwych oględzinach przez Tadzika (dzięki wielkie!) stwiedziliśmy ze to wersja "s" zrobiona na "sl" Fotele i kanapy były u tapicera, tak więc sa wpółczesne, ale idealne. Reszta ładna.

Pat jakie koszta... no na umowie wiadoma suma... a opłaty mam takie jak i za sedana czyli 190zł Oc/pół roku.

szkoda ze to ma napęd na przód jak by miał na tył to prawdziwe coupe

pozatym gratuluje, kolejne auto nie pójdzie do żyda

RWD tez mozna z tego zrobic

no ładnie MQ.. odkąd sprzedałeś malca to same dobre furki Ci sie trafiają.. i to oba które mi się bardzo podobaja..
ale naprawde z tego co widać na fotkach ładny stan tej 128..
mam nadzieje ze podłoge ma i blacha też nie pognita..

No ładniutka
A co zrobisz z sedanem???

ładne jak każde 128 qpe

Ja już nie moge się doczekać kiedy moje bedzie skończone

Sedana da Wujkowi Kajtkowi w prezencie

A kto chce kupić 128 sedan, ale nie mojego?
Bo jest wciąż na sprzedaż Fiat 128 1300CL rocznik 76 mojego kolegi w Łodzi (Dominik Wrc)

Super autko. Wlasnie z fiatow to 128 najbardziej mi sie podoba

no fajne, powiem tylko tyle ze widocznie luty tez j est dla mnie szczesliwy jesli chodzi o zakup auta

Fajne autko, gratulacje.

Cytat:
2005-02-05 17:00:52, stasiu pisze:
no fajne, powiem tylko tyle ze widocznie luty tez j est dla mnie szczesliwy jesli chodzi o zakup auta

Te, szczegóły mów bo ...

No na fotkach wyglada swietnie. Chyba nawet ma oryginalny kolorek 171. gratuluje swietnego zakupu Jak jeszcze znajdziesz jakies fajne lustra metalowe a nie plastiki to bedzie na 5+ P.S nie masz tam czasami felg z seata bo tak mi to wyglada

Tak tak. Gdybym miał wbierać spośrób Punto lub Uno wybrał bym te numerowane....125, 126, 127 lub 128

Pamiętam nasze spotkanie w Gdańsku;] I Twoją radość po zakupie pierwszego 3peka;] Pozdro!!