| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kielon Opel Astra Warszawa | 2005-01-21 19:20:30 Ta, trzeba było zrobic fotki
Wiem, wiem jak to jest zobaczyc wypadek, nasuwają się wtedy różne myśli. Jak jechałem w tym roku w wakację trasą Warszawa-Białystok, to przejeżdżałem obok spalonego fiata 125p, tzn. jeszcze się tlił, nie pamiętam w jaki samochód walnął, ale tamten był tylko lekko walnięty, a ten cały spalony. |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2005-01-21 23:59:06 a ja dla odmiany kurwicy przez was dostaje....
Czemu?? bo pracuje w MPO... jestem jesli trzeba drogowcem... gdyby tylko taki status byl... wy nie wiecie jak to jest kurwa robic od 6 rano na wysypisku (w warunkach szkodliwych) do 14... a potem o 22 musiec jechac na 12-godzinna(!!!!!) zmiane zeby pilnowac solniczki.... Czy wy myslicie ze drogowcy to sa ludzie ktorzy czekaja tylko w bazie na kijowe warunki ?? otoz nie.... to sa zwykli kierowcy smieciarek, sortowacze, zamiatacze i ladowacze ktorzy zapierdalaja nawet 20 godzin w tygodniu wiecej zeby ulice byly przejezdne... i sluchac glosu debili ktorzy nawet chodnika przed wlasnym plotem odsniezyc nie chca.... wiec to sa tylko ludzie... i odpierdolcie sie od nich |
flowerman LOGAN MCV DCi, Duste ... Strzelce Opolskie | 2005-02-09 14:11:02
ales sie rozjuszyl.
z tej strony Cie nie znalem |
Voy Poldżons Constarownia/Sunderland | 2005-02-09 15:56:50
no ja tez nie.... Q to dla ciebie ![]() |
flowerman LOGAN MCV DCi, Duste ... Strzelce Opolskie | 2005-02-10 07:11:36 swietne Voy-u, swietne. teraz chyba Q sie choc troche udobrucha |