Wyświetlacz do kompa -Uwaga może być wałek!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Porównajcie sobie te dwie aukcje
Stara (i na wszelki wypadek archiwum )
i
Nowa (i na wszelki wypadek też archiwum

Zwróćcie uwagę na identyczny opis i identyczne zdjęcie - zdrapka na ekranie wyświetlacza.
Identyczna miejscowość sprzedającego w obu aukcjach
Zobaczcie kto był na drugim miejscu w obu aukcjach - to prawdopodobnie tzw. zając - drugie, albo i trzecie konto tego samego gościa używane w celu podbicia aukcji i wyciągnięcia max forsy lub znajomy na prośbę licytuje.
W nowej aukcji licytuje oprócz mnie WojtGda jeżeli to nasz klubowy kolega (nie odpowiada na privy!!!) to może wtopić.
W starej aukcji konto sprzedającego zostało zawieszone (coś zwęszyli)
Przypuszczam, że w starej aukcji kwota nie była zadowalająca i sprzedawca się wykręcił (ale komentarze za niezrealizowaną transakcję to sobie wystawili)

Jeżeli ktoś ma kontakt niech uprzedzi WojtGda - koniecznie - niech zameiluje do sprzedawcy i dokładnie się upewni kto i zacz.

ps. Mam nadzieję, że to fałszywy alarm.- oby
ps.2.W najlepszym przypadku to dwa inne wyświetlacze tylko opis i zdjęcie skradzione.No ale co z tym zającem od wyciągania kasy?
ps.3.User Kiiziaa ma już komentarz od pierwszego sprzedawcy, a to następna cegiełka do wałka.
ps.4. Żeby nie było, że cuś ja kręcę- wycofałem się z licytacji-o ile sprzedający pozwoli mi się wycofać - meil wysłałem

[ wiadomość edytowana przez: Solltys dnia 2005-02-18 11:18:16 ]

Nowa (i na wszelki wypadek archiwum)
Czyżbym miał nosa? A może moja szklana kula dobrze działa? Już ja widzę jak towar został "skradziony". Pewnie zobaczymy tą aukcję jeszcze nie raz - życzę czujności w poszukiwaniu "okazji" do Omy.

wyglada na walek...
brawo soltys za czujnosc. moze zglosic to obsludze allegro?

Cytat:
2005-02-21 18:34:15, kielkac pisze:
wyglada na walek... brawo soltys za czujnosc. moze zglosic to obsludze allegro?

Do obsługi już dawno zgłoszone, ale widac mają dużo spraw na głowie, a poza tym nastąpiło cudowne odzyskanie towaru (nie chce mi się juz dawac archiwum)
Gość jest poprostu namolny strasznie. Może on poprostu ma ich więcej i tak głupio sprzedaje poza allegro?

Witam

Taki "komputerek" to fajna sprawa ( nie mialem oryginalnie) , ale juz mam kupiłem na szrotowni , dla Zainteresowanych taka moja prywatna informacja że trzeba go kupować z oryginalną wtyczką ( bo moze być potem kłopot z montażem ) . A-ha i dla ostudzenia zapału informuję również że nie nadaje się on do OMESI z zegarami bez takiej małej "tacho" pod linką prędkościomierza To znaczy pasuje , ale nie wszystkie funkcje ( te najbardziej potrzebne nie bedą działały )

Pozdrawiam
Edmund Dantes

to małe "tacho" to impulsator i opisano to w poradach dokładnie

Dzięki Sołtys za czujnośc a koleś to może fabrykę w piwnicy ma i z kartonu produkuje heheheheeh...
a co do braku w moim aucie to nie wiem jak to sie stało ale u mnie w omie stłuczony był sam wyświetlacz reszte podobno działało.
No i teraz byłem na Ukrainie a ta Panowie raj. Tyle Omeg na szrocie to w życiu nie widziałem. Gośc co to prowadził specjalizację GM chyba miał ( był nawqet Lotuś ale nam mało przydatny po dachu i jeszcze z prawej miał kierownice.
a powracając do Wyświetlacza kupiłem jeden w Polsce na szrocie za 80 zł (i tu sie sfrajerowałem) na Ukrainie bez żadnych targów za równowartość ok 7 Euro kupiłem wręcz w idealnym stanie...

LUDZIE GOŚĆ JUŻ CZWARTY RAZ TO WYSTAWIA!!! http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=44393492
Ile on może tego mieć???

Witam
Na mój gust to jakiś wal bo gdyby ten koleś miał kilka sztuk to na pewno by wystawił aukcje wieloprzedmiotowa a nie się bawił po sztuce no chyba ze wyciąga z fur na zamówienie po co się bawić w same radia jak można dwie pieczenie przy jednej szybie