Moja fura Piter Solution

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
fotka

fotka 1

jestem tutaj od 3 dni co śądzicie o tym samochodzie???

elegancka rajdoweczka

rasowa rajdowka z jakiej czesci wawy jestes?

no autko calkiem spoko sie prezentuje

dziwne te poszezenia a co w silniku ?????

Cytat:
2005-02-07 23:49:19, maskekk pisze:
dziwne te poszezenia a co w silniku ?????

no wlasnie wszystko ładnie, pieknie tylko te poszerzenia... jesli o mnie chodzi to mnie nie podpasowywuja no ale to rzecz gustu.. ogoolnie autko spoko halogenki ladnie umocowane chrom lusterka cud malinka... ladnie ,ładnie...

[ wiadomość edytowana przez: _dOMAN dnia 2005-02-08 01:07:32 ]

tak jak wygląda tak jeżdzi czyli narazie bez rewelacji ale to już nie długo bo silnik już powoli się składa

a mi tam sie te poszerzenia podobaja.. ja bym poprostu szersze laczki wsadzil - jezeli mialby sie komus podobac. cos z malym ET coby wyszlo troszke bardziej na zewnatrz.. albo jakies szerokie dystanse i bedzie piekny!

Jak będziesz chciał startować gdzieś dalej to cię odstrzelą na bk. za tak duże poszerzenia. W załączniku są dokładne wymiary.
ale do kjs to mogą być.
ps. nie zachaczasz nimi o pachołki na kjs???

Cytat:
2005-02-08 09:02:39, AGRUPA pisze:
Jak będziesz chciał startować gdzieś dalej to cię odstrzelą na bk. za tak duże poszerzenia. W załączniku są dokładne wymiary. ale do kjs to mogą być. ps. nie zachaczasz nimi o pachołki na kjs???

Nie jno bez przesady ,Przemek (Marciniak) jake ma poszerzenia ,i jakos na BT go nie maltretuja z tego powodu....,ale to w sumie tez zalezy oid sędziego i automobilklubu ,bo np w Polskim to całkiem prawdopodobne ze sie przypętają ...

ELEGANTARO !!! Fajniutki maluszek. Co masz poobione z zawieszeniem, wnętrzem i silniczkiem?? Poszerzenia pewnie z G2... zgadłem??

powiem tak do poszerzeń w polskim się nieczepiają a nawet się pytają z czego są zrobione itp. pachołków nie potrącam tylko je wleke przez cały odcinek a nad felgami pracuje teraz to już tylko kosmetyka

hej.
w kjs to wiadomo że nic ci nie powiedzą.
ale kilka postów wcześnij mówiłes coś o budowaniu auta zgodnie z jakąś grupą i hom.
dlatego zapodałem ze jak polecisz na pzm, gsmp, rc to cię odstrzelą i w nocy przed zawodami będziesz ciął kontówką nadkola

ja miałem kiedyś duże chlapacze i zdarzyło mi się zgarnąć pachołka.