Ile moą kosztować przewody do świec

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanie. Ile mogą kosztować nowe przewody doświec i kopułka do Hyndai Pony? Jak zadzwniłem do serwisu Hyundai to akurat kopułki nie mieli, ale za 4 kabelki to mi 225zł zaśpiewali... Czy można jakieś zamienniki dopasować, zlbo przewody jakieś nieoryginalne i ile to może kosztować?

Ja zamówiłem sobie tu http://www.automotosklep.pl/witryna_ie.htm
Sprawują się OK.

mi za ogrgonalene zaśpiewalo 120 zł zabawni są mechanik mi załatwił za 60 zł komplet i dobże smigają

Jeśli jeździsz na gazie to zalecam tylko oryginalne - ja wyprubowałem prawie nówki - zamienniki od Artiriego to jak zaczął mi strzelać i prykać na postoju to nawet nie prubowałem jechać. Kupiłem oryginalne i ani jednego strzału od prawie roku. A i do Chorwacji śmigałem, potem w góry, potem na mazury. Oryginały to oryginały.

widziałem na allegro, gościu miał dwa komplety oryginalnych za śmieszną cenę 82 zł. z tego co zauważyłem sprzedał tylko jeden komplet. jak coś to piszcie, mam do niego namiar.

kurcze coś mi się pochrzaniło zonwu i 2 razy poszłedł ten sam post - sorka.

[ wiadomość edytowana przez: reggie dnia 2005-02-22 10:02:15 ]

ja kupilem orginaly w zeszlym roczku za 120 pln i straszne scierwo ;/ reklamowalem dwa razy ale znow to samo dostawalem czyli przebijajace g**no... a teraz szukam kopulki i przewdow bo nie jedzie wogole

A jak jest z kopułką? Może ktoś wymieniał?

Ja przewody dobrałem sobie na sztuki, zapłaciłem za całość coś ok. 50 zł, firma JANMAR czy coś takiego, jeżdze już 3 miechy na gazie i żadnych problemów nie mam. Kopułki nie wymieniałem, przez co miałem z nia ostatnio kłopoty bo się woda do środka dostała, ale wysuszyłem, przeciściłem styki i śmigam dalej, narazie jest OK.

kopulka kosztuje okolo 45-55 zlotych wiec nie jest strasznie droga... ja wlasnie teraz jestem na etapie kupowania bo konik ni cholery nie chce odpalic nawet ;/ nie wiem czemu....

Myślę że to moduł zapłonowy w aparacie zapłonowym a nie przewody. Napisz co było. Marck.

Firma sie nazywa JANMOR i robi przewody potrojnie izolowane powloka silikonowa (a nie zwykla parciejaca guma). Na ich stronie znajdziecie przewody do wszystkich chyba modeli oraz ceny JANMOR Jesli jest jakis temat gdzie sa takie adresy firm to mysle ze ta firme warto tam dodac.
Mysle ze rowniez warto dodac firme ELPIGAZ Zajmuja sie oni instalacjami gazowymi. Nie malem z nimi stycznosci osobiscie, ale wiem ze jest to profesjonalna firma. Maja warsztaty w kazdym województwie, zajmuja sie rowniez instalacjami CNG.

ja kupilem teraz janmor przewody.... dobierane po sztuce kosztowaly 49 pln.... a kopulka i palec wyszly w sumie 30 pln (nie firmy MONDO tylko jakis zamiennik) jak wreszcie odbiore auto z warsztatu to powiem jak sie sprawuja...