Fotki z zimowego przeglądu:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Fiacik mojego kumpla - `78, oryginalny lakier,od 27 lat w ciągłej, codziennej eksploatacji. Wszystkie ekstra dodatki i luksusowa wersja deski rozdzielczej Niestety aura nie dopisuje i jest nie umyty. Silnik robiony przez Tomasza Barańskiego. Odradzam wyścigi

[ wiadomość edytowana przez: MAD_DOGG dnia 2005-02-08 21:51:57 ]

mniaaaaaaaaaaaaam

piękny klasyczek

coś w tym stylu chciałbym żeby wyglądał mój "klasyk"

Bardzo ładne autko. A to przecież garaż pana Tomasza, tak między bogiem a prawdą. Przeglądzik u Barańskiego?? Hoho ... nieźle. A wracając do klasyka MIÓD. Ile KM spodziewa się właściciel ??

mi sie zdaje czy ma pokrywe zaworow abartha?

pokaz foty tego zoltego co w tle jest lepiej

A orientujesz się po co jest ten przewód olejowy?? (w lecie jest tam chłodnica??) i skąd ma taki dekiel zaworów ???/

no no
poka poka foty mandaryny na smoorach jak masz

Bez zgody własciciela nie publikuję Silnik w beżowym robiony ponad dwa lata temu, 30KM ma na pewno. Ten wężyk to istotnie zamkniety na zime obieg do chłodnicy oleju, Abarthowska jest jeszcze miska, teraz z powodów ekonomicznycz nie załozona. I wiatrak alu odlewany tez jest. Ale wlasciciel siedzi w temacie ponad 10 lat i uzbieralo sie tego

Hmmm, coś z tych gadżetów " zpowodów finansowych" jest na sprzedaż?? Wiadome rzeczy mnie interesują.

oj leska mi sie w oku kreci tez mialem takie cudenko tylko z 77 roku i czerwone ale to bylo bardzo dawno temu

Właściciel predzej by żone sprzedał

mniam, schrupałbym go

Niezły kaszel, oby coraz wiecej takich!!!!!!!!

super, wlasciciel widać ze siedzi w temacie,
pomijam silnik bo koledzy juz to opisali ale:
- srebrne kliny w obu uszczelkach szyb przednia praktycznnie nie do zdobycia;
- chromowane lustereczko na wazkej nóżce!!!!!!!! czacha dymi...
- wygląda na to ze fele mają oryginalny lakier....
- ZNACZEK!!!! POLSKI FIAT.... juz mam mokro...

pięknie... pięknie...

[ wiadomość edytowana przez: sFiatowiec dnia 2005-02-09 08:28:02 ]

Cytat:
2005-02-09 08:24:33, sFiatowiec pisze:
super, wlasciciel widać ze siedzi w temacie, pomijam silnik bo koledzy juz to opisali ale: - srebrne kliny w obu uszczelkach szyb przednia praktycznnie nie do zdobycia; - chromowane lustereczko na wazkej nóżce!!!!!!!! czacha dymi... - wygląda na to ze fele mają oryginalny lakier.... - ZNACZEK!!!! POLSKI FIAT.... juz mam mokro... pięknie... pięknie... [ wiadomość edytowana przez: sFiatowiec dnia 2005-02-09 08:28:02 ]

jeden mankament to uchylne tylne szyby, do klasyka to chyba nie teges co...

Jakiś ukłon w stronę codziennej eksploatacji musi być. I tak jest to całkowicie odwracalna modyfikacja.

mozna by się jeszcze czepić wielu rzeczy...
ale mnie sie podoba...
ale widzisz jakie ma klameczki??
srebrne!!!!!... choć (chyba) nieoryginasne...

Klameczki wew. prawdopodobnie Łada 1500S (lub 2107 czy 2105), obramówki Zastawa (bo gładziutkie), korbelki szyb Zastawa.

EEEE, korbki, cyngle i ich oslony to DF pierwszy model, co wy sie nie znacie? A zastawka 750 stoi u niego w garazu i korbki sa aluminiowe, wzór jest identyczny. Uchylne szybki - miejsce jest, przerabiac nic nie trzeba, tak było od początku produkcji a poza tym ma klejone z chromowanymi zawiasami, czekają tylko na poprawki i zamontowanie. To jest dopiero rarytas. Na autku są też chrom ramki reflektorów...

No piekny maluszek... az sie chce takiego miec Teraz sie zastanawiam ze jak sprawa z kantem sie nie wyjasni to go sprzedam i kupie sobie maluszka Klasyczka a jak nie to BISa I bede nim fruwał na KJSy