Kupię Omegę B Caravan !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie. Rocznik 94-95. Silnik 2,0 16V przebieg poniżej 200tyś. Full wypas nie gra roli. Za rozsądną cenę. Kolor obojętny. Stan "bardzo" dobry.

Jakieś propozycje od klubowiczów?

pozdr.

zastanawiam sie nad sprzedażą swojej, po to aby zmienić na nowszego w dieslu. Jest tak rocznik 95 grudzień, 187 tyś, zrobione wszystko co tylko może być, nowe amory, hamulce, silnik po remoncie (dół) bo zajechany przez poprzedniego właściciela. Co jeszcze ma szyber, nie ma klimy, radio CD, kolor zielony metalic. Nie biła bita w przód tylko przejechany bok, poduchy są całe. Nie wiem co jeszcze moge dodać, myślę że jak co to powiedz ile ty masz kasy na Omę, ja powiem za ile mogę sprzedać.... chociaż jak sam powiedziałem nie pali mi się, napisz co myślisz. Acha jeszcze ma alusy.
no to chyba wsio.

Witam
Ja mam do sprzedania 2,5 V6 98 r. 158 tys. przebiegu czarny metalik z pełna ksiazka serwisowa i pełen wypas bez skory , na Xenonach i na pewno nie była bita. Jak zainteresuje Cie to moge przesłac zdjecia OMY
Bartek

Cytat:
2005-01-20 19:11:15, Mlody_Omega pisze:
Jak w temacie. Rocznik 94-95. Silnik 2,0 16V przebieg poniżej 200tyś. Full wypas nie gra roli. Za rozsądną cenę. Kolor obojętny. Stan "bardzo" dobry. Jakieś propozycje od klubowiczów? pozdr.

?????

a wczoraj inna opcja była???
Piotrze propozycje podałem
i omega czeka.
Tylko brać

Mlody nie kupuj gowna

W beemwe zainwestuj

posiadam takową jak chcesz ile dasz ja chciałbym kupić taką ale w dieslu

czy ja już pisałem że też chcę sprzedać swoją....tak???

ojej

a na poważnie to jakoś tak sprawa umarła chyba co? a może nasze proponowane Omegi nie są dobre???

he???

pozdrawiam oczywiscie