Zmiennicy - Kultowy serial z dużym akcentem FSO!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przypomnialo mi sie o tym za****bistym serialu gdzie wazna role pelnia samochody FSO a w szczegolnosci DFy, a do tego jak ktos ma dobra stalke to na DC++ na polskich hub'ach mozna znaleźc pelno odcinkow tego serialu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

taa.. serial o 2 taxówkarzach z wawki, z tym ze jeden byl kobieta - transwestyta (przebrana za faceta coby mogla pracowac jako kierowca taxi) a filmik byl naprawde cacy!!!

Ten serial był boski oglądałem go od małego

Numer z tranzwestytą był niezły
--------------------------
Taka dzisiejsza miriam

a ja go ogladalem od kolan... hahaha

Jakim transwestytą? Po prostu się Kaśka przebierała za Mariana Fajny odcinek "Obywatel Monte Christo' co po Merca W110 jechali do Świecka

Tez myślę że serial był superowy

no troche przy ciezki byl ten merc i chyba nie dojechal na miejsce ale film super i te akcej wrrr

mam mp3 z piosenką z czołówki tego serialu, nie da się tylko zdobyć tej co właśnie grali w odcinku z mercem a była całkiem tekstowa fajnie

merc nie dojechałe a DF go jeszcze ciagnoł , świetny film!

PS:można by było napisac mejla np do TVP2 żeby zaczeli puszczać serie odcinków, z tego co wiem i tak nikt tego programu nie ogląda wiec moze by coś puscili ciekawego

pozdrawiam!

ja mam mp3 tez ale normalny, a tera ciagne odcinek 06 - Prasa szczegolna ale nie wiem co tam bylo bo po tytulach nie pamietam.