Proszę o poradę odnośnie lusterek M3-look.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie. Mam możliwość nabycia lusterek bocznych M3-look firmy FK do mojego Punia. Dodatkowym atutem jest to, że są one polakierowane w identycznym kolorze jak ma moje auto (z Punta o identycznej barwie lakieru). Wiem, wiem można powiedzieć, że odcień nie będzie się zgadzał, ale to już może się mniej rzucać w oczy na lusterkach No i oczywiście cena - 150 zł za parę. Czy to dużo wg Was? Czy ta cena jest atrakcyjna?
Poniżej foto tych lusterek jak i foto mojego auta. Osądźcie czy warto, czy nie zepsuje to wyglądu, czy nie będzie dziwnie wyglądać - wszystko co Wam przyjdzie do głowy. Będę wdzięczny za każdą odpowiedź. Pozdrawiam.

No i taki mały ból jak na nasze realia - lusterka te nie są składane...
No i kolejna kłoda pod nogi - są to lustra z 3d i podobno są inne adaptery do 5d Zna się ktoś na tym lepiej niż ja?

[ wiadomość edytowana przez: Maxiu-Punto dnia 2005-01-31 20:06:05 ]

Tanio i dobrze że nie trzeba malować. Z tego co wiem, to nie ma różnicy w adapterach i żadne m-looki nie są łamane. Badałem temat jak miałem GTka, którym aktualnie jeździ Spavatch
Imho już oklepane, mimo że mam takie w drugim aucie...

Your choice

Gotti, tfu ASV na AK mówią całkiem inaczej o mocowaniu i różnicy 3d z 5d i mnie to trochę zbiło z tropu No i dzięki za wyjaśnienie, że żadne M3 się nie łamią

Pierwsze słyszę o innych mocowaniach, no ale może...

Pozdrawiam

No właśnie nie chcę kupić kota w worku a nie mam jak przymierzyć przed kupnem

150zl to jak za darmo, ale ja bym cos do tego dolozyl i zainwestowal w zawieszenie

Lusterek chiba nie będzie, bo wszyscy twierdzą, że 3d i 5d mają inny kształt adapterów Tak samo twierdzi właściciel. Gdy kupował je nówki to miało znaczenie jaki adapter do jakiego nadwozia. Nie chcę kupować kota w worku a do Wawy trochę daleko żeby jechać przymierzyć przed kupnem, więc chyba sobie odpuszczę

mozna przecie same adaptory kupic wiec tylko sprawdz ile chodza a pewnie i tak zaoszczedzisz kupe kasy niz bys to kupowal nowe

Właśnie nad tym myślę...

PS: Wie ktoś gdzie w okolicy można kupić lustra i adaptery FK?

[ wiadomość edytowana przez: Maxiu-Punto dnia 2005-02-03 16:03:32 ]

najprosciej i czasem najtaniej jest w sklepach internetowych

tak apropo komplet adapterow w jackim kosztuje 50zl

Mówisz serio...

dzisiaj przegladalem katalog i akurat trafilem i z ciekawosci patrzylem w cenniku, dokladniej to trzeba by do nich zadszwonic bo cenny sie troszke zmieniaja..

OK dzięki za info chociaż nie wiem czy te lusterka są jeszcze aktualne.

Daj znac jak tam sprawa wyglada

No tak wygląda, że kolo który to sprzedawał nie odzywa się - mam z nim kontakt tylko przez internet - jest z wawy. No i dowiedziałem się, że coś mi namieszał w ich opisie więc się wstrzymałem z tym a kaska pójdzie na progi

progi to podstawa ja juz niedlugo bede zakladal u siebie