Drewnopodobna okleina na kokpit.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
gdzie mozna dostac taka okleine. wychodza takie wersje espero i bardzo mi sie to podoba. moze wiecie gdzie to mozna kupic

W Rzeszowie widziełem taki komplet za ok. 100zł
Moim zdaniem trochu drogo.
Ale jeśli chcesz to się zorientuję w cenie i dam Ci znać.

ooo to faktycznie troche drogo. Jak bys przy okazji widział taniej to ddaj znac ale nie ma pospiechu bo najpierw musze olej wymienic
Ale z gory dziekuje.

Okleina za 100- czy mniej zł., nadaje się do... (piiiiiii ).
Dobra, czyli dobrze wykonana okleinka musi kosztować 130 - 150 zł. Nalepsze tego typu elementy na rynku (niemiecki PreWoodec) kosztują blisko 900 zł., jednak tam faktycznie płaci się za jakość.

Słowem - kupisz tanio, nie licz na dobrą jakość

Pozdrawiam - SpeedR

Kisztan: Gdzie dokładniej toto widziałeś?
A wogóle, to jakie sklepy moto w okolicy byś polecił?
Ja się zaopatruję w sziku.

--
Wiesiek (Maestro)

jak kupilem aut to w bagazniku mialem takie okleiny...
nigddy mi sie to nie podobalo, uwazalem ze wyglada badziewiarsko...mimo ze auto kupowalem w niemczech, to wcale nie jest ona ladnie wykonana....

bagaznik miales oklejony czy jak?? no bo jak tak to napewno nie takimi okleinami o ktorych mowa...ale smieszy mnie mowienie ze 100zl za okleine to drogo..drogo jesli trzeba na to zapracowac..ale wszystkie tego rodzaju rzeczy sa drogie i w wypadku takich oklein to 100zl wrozy jakas tandete zreszta nie trudno wytlumaczyc dlaczego to tyle kosztuje..renomowane firmy maja asortyment dla praktycznie wszystkich marek wiec sila rzeczy to nie jest az tak masowa produkcja jakby sie wydawalo no i zrobienie dobrej okleiny to nie banal

Cytat:
2005-02-09 21:26:57, SpeedR pisze:
Okleina za 100- czy mniej zł., nadaje się do... (piiiiiii ). Dobra, czyli dobrze wykonana okleinka musi kosztować 130 - 150 zł. Nalepsze tego typu elementy na rynku (niemiecki PreWoodec) kosztują blisko 900 zł., jednak tam faktycznie płaci się za jakość. Słowem - kupisz tanio, nie licz na dobrą jakość Pozdrawiam - SpeedR

Nic dodać nic ująć !!
Z doświadczenia mogę potwierdzić że ta niemiecka okleina jest naprawdę rewelacyjna jakościowo choć cenowo też....rewelacyjna ! /w dobrych czasach miałem nią oklejoną Nexię -perfekcja!! /

na giełdzie na żeraniu są na zamówienie -różne kolory, odbiór za tydzień w cenie 160-250 zł

Cytat:
2005-02-09 21:26:57, SpeedR pisze:
Okleina za 100- czy mniej zł., nadaje się do... (piiiiiii ). Dobra, czyli dobrze wykonana okleinka musi kosztować 130 - 150 zł.

Może i kosztuje 150zł, nie pamiętam. Nier mniej jednak nadal dla mnie to za drogo, bo wiecie, jeśli coś jest zbędne to po prostu każda cena jest droga.
Te 100, czy 150zł wolę wydać na na coś innego, bo wydatków to teraz trochu mam.

Cytat:
Kisztan: Gdzie dokładniej toto widziałeś?
A wogóle, to jakie sklepy moto w okolicy byś polecił?
Ja się zaopatruję w sziku.

Z okleiną spotkałem się w Multimoto na Handlowej.
A jeśli idzie o części do Espero i tylko SZiK.
Dobre ceny, i przynajmniej coś mmają do naszych wozów, bo inni to ogólnie kaszana.
Ale jak znajdę coś lepszego to dam sygnała

w bagazniku lezalabo byla odklejona...
byla produkcji niemieckiej jak zakladam a i tak jakosc jej pozostawia duzo do zyczenia...

Cytat:
2005-02-10 09:49:47, iampinki pisze:
w bagazniku lezalabo byla odklejona... byla produkcji niemieckiej jak zakladam a i tak jakosc jej pozostawia duzo do zyczenia...

no i dlatego zostala odklejona.. ja kiedys o tym myslalem ale nie drewno tylko alu i doszedlem do wniosku ze kilkaset zlotych za cos takiego to grube przegiecie po prostu nie mam kaski na takie bzdety..natomiast..moim skromnym zdaniem jesli sprawa dotyczy w sumie niemalej kwoty to lepiej zdemontowac konsole srodkowa i obudowe zegarow w ktorej sa guziczki od swiatel i dac lakiernikowi zeby profesjonalnie pomalowal na odpowiedni kolor..efekt bedzie lepszy i trwalszy bo malowanie sprajem do deski mi sie jakos nie widzi samemu..zaloze sie ze to kiepsko wyjdzie..ale profesjonalna powloka lakiernicza to juz cos..dla zapalencow mozna tez pod kolor nadwozia..np taka czerwien u bartusia

a ja kupilem juz z okleina w Rajchu.z daleka nawet niezle wyglada.z bliska jeszcze nie probowalem