Zgadnijcie ile ziomek ma lat - uwierzycie ze 2 ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Dobry zawodnik
JAkieś bongo nawet tam widze

ale jaja

No 18 to musić mieć przynajmniej, bo w innym wypadku nikt fajek by mu nie sprzedał.

chujowo sie dzieje na swiecie

Cytat:
2005-02-04 22:52:44, Poramancza pisze:
chujowo sie dzieje na swiecie

Dobrze powiedziane ojj bardzo

pic na wode choć dobrze zrobiony...

heh mój pierwszy papieros był jak pamiętam mając około 7lat (przed podstawówką)...(palę do dziś)

Cytat:
2005-02-04 23:16:59, specWROC pisze:
heh mój pierwszy papieros był jak pamiętam mając około 7lat (przed podstawówką)...(palę do dziś)

I jest sie czym chwalić ?

Ja pale 2 lata ale teraz przeszedłem na palenie weekendowe- imprezowe a tyg nic ALe kiedyś rzuce

kto pije i pali ten nie ma robali. ja pale i to duzo. dobrze mi z tym i bede palil

kkase na fajki woel wydac na piwko. moja dziewczyna palila i meczylem ja z rok az w koncu rzucila i juz nie apli. fakt faktem ze byla nieznosna na poczatku ale juz jej przeszlo.

owz po czym to sugerujesz ? ja nie 1 raz spotykam sie z problemem palenia przez tak male dzieci, ale to w krajach 3ciego swiata ( fajki skrecane z tamtejszego tytoniu dosyc dobrze zabija glod, i dziecko nie je cennego pozywienia dla reszty z 20 rodzenstwa np). Dla mnie to przesada, choc sam pale. Ja zaczalem palic dopiero w 3 kl. technikum.
a tak OT to w szkole mojej siory ziomal w wieku 7 lat pije mocna kawe i pali legalnie szlugi przy matce. Ale chata to melina, jak dziecko napije sie kawy i zapali to jesc nie wola

Cytat:
2005-02-05 11:38:58, Royber pisze:
I jest sie czym chwalić ?

tu niechodzi o chwalenie się...po prostu palę bo lubię....jedna paczka na tydzień..

Nie lubie dziewczyn które pala, ale niestety obecnie chyba więkcej lasek pali niż chłopaków. Ja naszczęście nie muszę się truć codziennie, tylko do alkoholu pale. A mój ulubiony widok to 3-4 kolesi w maluchu i kazdy szliga pali To jakby się zamknąć w popielniczce

Cytat:
2005-02-05 15:07:33, Jesion128 pisze:
Nie lubie dziewczyn które pala, ale niestety obecnie chyba więkcej lasek pali niż chłopaków. Ja naszczęście nie muszę się truć codziennie, tylko do alkoholu pale. A mój ulubiony widok to 3-4 kolesi w maluchu i kazdy szliga pali To jakby się zamknąć w popielniczce

buehehehe dokładnie, odrazu mi się przypomina scena chyba z Predatora 2 jak ziomale rodem z Jamajki otworzyli drzwi w furze a tam łuna dymu od maryśki

ja teraz znalazlem tańszy sposób na palenie-i nawet niezly smak maja tylko musze jeszcze troche poeksperymentowac ze smakiem tytoniu

a ja najbardziej lubie dzieci takie po 13lat pod sklepem co kazdego prosza zeby im fajki kupil . kabul co to jest ?? podobno teraz w modzie jest zucie tytoniu i palenie cygar w gimanzjach

to jest komplet ekonomicznego palacza
-maszynka do nabijania papirosów
-pudełko bibółek z filtrem
-240gm tytoniu
-mam jeszcze dodatek waniliowy do tytoniu co powoduje ze jest troche lzejszy i ma ladny zapach
za wszystko dalem ok 50zl-a wyjdzie mi z tego ok 2 kartonów ba nie nabija fajków na scisk tylko z luzem bo sie wtedy lepiej ciągną

[ wiadomość edytowana przez: kabul dnia 2005-02-05 15:30:10 ]

Cytat:
2005-02-05 15:25:45, maskekk pisze:
a ja najbardziej lubie dzieci takie po 13lat pod sklepem co kazdego prosza zeby im fajki kupil . kabul co to jest ?? podobno teraz w modzie jest zucie tytoniu i palenie cygar w gimanzjach

Braciszek mi opowiadał własnie, ze chodzą grupki 15, 16 latków zują tyton i spluwaqją na ulice wciągają tabake i palą fajki nawet jakis nauczyciel na lekcjach mówi do klasy "teraz młodziez juz nie pali papierosów ,teraz wciągają"