MotoNews.pl

[HARDCORE] Pomyłka lekarska.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Odnośnie powodzi w indonezji. Jak ktoś nie zna agnielskiego to w skrócie powiem że zamiast lekarz operował student (praktykant) który zgłosił się na ochotnika (wolontariat). Uwaga mocne fotki !

http://forums.somethingawful.com/showthread.php?s=&threadid=1414660

[ wiadomość edytowana przez: dooh dnia 2005-02-08 20:49:10 ]

co to jest tam napisane to dosc mocna nieprawda..i oszustwo..
I poprostu nasmiewanie sie z czyjejs tragedi!!!
Sa to wybrane zdjecia z strony tej panny,ktora juz nie zyje
Miała raka kości,i dokładnie dokumentowała rozwój swojej chroby,aby zwrócic uwage ludz na to co jej sie przytrafiło..
Jesli znajde ta orginalna strone to wkleje..
Bo tutaj ktos sie bawi czyjas tragedia...

tutaj macie linka: to prawdy,a nie takich sciem
strona

[ wiadomość edytowana przez: buczek21 dnia 2005-02-08 21:57:17 ]
link powinien juz działac

[ wiadomość edytowana przez: buczek21 dnia 2005-02-08 21:58:40 ]

Nie dziala link

Bardzo ladna ta dziewczyna.

[ wiadomość edytowana przez: maskekk dnia 2005-02-08 21:55:38 ]

o kurde cos strasznego... I pomyslec ze takie cos mogło by sie przytrafic dziewczynie ktoregos z nas (odpukac w niemalowane)

qrwa wezcie nie dawajcie takich rzeczy na forum ja pierdole nudzi wam sie czy co az mi nogi zdretwialy jak zobaczylem co ona przeszla qrwa !!

Krzyh00 ma racje, nie rozumiem po co wogole pokazywać na forum takie rzeczy.

dokładnie rozumiem jakieś polewki w stylu operacja zmiany genitaliów (choć oblecha) ale to jest trochę naśmiewanie się z cudzego nieszczęścia

po pierwsze
dooh wrzucił linka z jakiegos tam forum na ktorym ktos sobie robi jaja z 2 dośc powaznych rzeczy:ofiar tsunami+ choroby tej panny
ja od siebie wrzuciłem prawdziwa strone tej dziewczyny(to jest strona jej chłopaka poswiecona własnie jej).Osoba ktora umieszczałą ta strone napewno nie zrobiła tego zeby sie posmiac..Tylko zeby upamietnic zycie dziwczyny,plus pokazc problem ludzi chorujacych na raka

1. Dostałem tego linka jako prawdziwą historię a nie jako coś zabawnego dlatego podesłałem to tutaj.
2. Nie przeglądałem tamtego forum i nie wiedziałem o czym ono jest.
3. Pretensje można mieć do gościa ktory tę historie wymyślił.
4. Nie znałem wersji o raku.
5. Były tutaj już dużo gorsze rzeczy.

PS: Skoro w poście jest napisane że sa ostre zdjęcia to po cholerę je oglądacie skoro jesteście delikatni a potem macie pretensje...

jakos sobie nie przypominam zeby na tym forum bylo cos bardziej okrutnego... byly rzeczy oblesne nie raz ale to jakos mnie tak nie rusza jak czyjas tragedia, za slaby jestem na ogladanie chorob i pewnie nie tylko ja...

Obuuu..miazga

Cytat:
2005-02-09 13:40:17, Krzyh00 pisze:
jakos sobie nie przypominam zeby na tym forum bylo cos bardziej okrutnego... byly rzeczy oblesne nie raz ale to jakos mnie tak nie rusza jak czyjas tragedia, za slaby jestem na ogladanie chorob i pewnie nie tylko ja...

W takim razie rozbryzgana w aucie sarnna przerżnięta na pół, potracony na autostradzie człowiek, wypadek z audicą obkręconą o drzewoi dziewczyna ze spalonego auta o która była awantuura z Hyclem to lajcik....

sarna to akurat pikus, bo kotlety na codzien wpierdzielam wiec posiekane zwierzaki jakos mnie tak bardzo nie ruszaja. a co do tej reszty - napisalem ze nie widzialem nic gorszego, i ta reszta nie byla dla mnie gorsza od tego. poza tym co ty sie zaslaniasz innymi, patrz na siebie! no offence

Cytat:
2005-02-09 19:03:06, Krzyh00 pisze:
poza tym co ty sie zaslaniasz innymi, patrz na siebie! no offence

Nikt nie zmuszał Cię do oglądania tego szczególnie że były ostrzeżenia o dratyczności. Zasłaniam się innymi bo wiem że wypływający mózg i oczy kolesia po wypadku sa wg. mnie gorsze niż fotki tej dziewczyny (szczególnie że w tamtym przypadku nie było takiej dyskusji).

Nie chciałem nikogo urazić tym linkiem, dałem ostrzeżenie o drastycznych scenach, to nie wyskoczyło nagle z ciemności. Jesli masz mi cos do zarzucenia to napisz wprost. Nie chcę się kłócić ale nie lubię niedomówień.

pisalem ze no offence. ale to mozna porownac do zlodzieja ktory mowi ze panstwo go tez okrada... co z tego ze inni dali takie gowna? badz lepszy i nie dawaj

ni kłóccie sie panowie bo to do was nie pasuje

po razie i lulu:]

pozdrówki

Cytat:
2005-02-09 00:47:33, owz pisze:
dokładnie rozumiem jakieś polewki w stylu operacja zmiany genitaliów (choć oblecha) ale to jest trochę naśmiewanie się z cudzego nieszczęścia

nie rozumiem, co w tym śmiesznego!! naśmiewanie się qrwa z operacji jest OK

p.s. prezentujesz podobny poziom do tych facecików z progr. "wszystko o miriam"!!

[ wiadomość edytowana przez: Azazel_20 dnia 2005-02-10 08:30:36 ]

Cytat:
2005-02-09 20:15:54, Krzyh00 pisze:
pisalem ze no offence. ale to mozna porownac do zlodzieja ktory mowi ze panstwo go tez okrada... co z tego ze inni dali takie gowna? badz lepszy i nie dawaj

Dobra postanowienie na czas postu. Bedę lepszy