Potrzebuje fachowego oka czlonka FSOautoklubu z gdanska i ok

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam na oku kupno poloneza http://www.jornet.pl/poldek sprzedajacy chce 1000-1200 z zimowkami i radiem 1400 gora--mysle w zwiazku z tym potrzebuje dobrego fachowca ROCZNIK poldka 92 przebieg ok 98tys podobno!!!!! wiec mysle czy by go nie kupic , anie jakiegos trupa z zachodu ,dziekuje wole poldka---bo juz mialem z profilu i sprzedalem tez za 1000 ale fatalna glache mial a ten nawet niezle wyglada GWARANTUJE-NAPOJ PROCENTOWY-%---za fachowa ocene stanu auta.....

[ wiadomość edytowana przez: trenia dnia 2005-02-11 15:37:13 ]

Wyglada dosc odsc...ale najlepiej zobaczyc silnik posluchac go...zobaczyc heble.... zawieche...proponowal bym przeglad przed kupnem....moge zalatwic servic aby go spr...alno ktorys z kolegow moze podjechac i obejzec...wiedze ze jest z Gdańska...wiec mozna podjechac. pzdr

Zdjecia slabej jakosci, ale nie wydaje mi sie, ze to jego pierwszy lakier. W ten przebieg tez bym nie wierzyl po wygladzie.
Moge go obejrzec, ale mysle, ze sa bardziej obeznani, zwlaszcza na mechanice...

Pozdrawiam pobratymca z Elblaga
Adamus

ja też jestem gotowy do oględzin

Cytat:
2005-02-11 20:53:56, daniel pisze:
ja też jestem gotowy do oględzin

a nagroda oczywiscie sie podzielimy

Cytat:
2005-02-11 20:55:59, road_runner pisze:
a nagroda oczywiscie sie podzielimy

eeeeeeee,przecież ty nie pijesz

Cytat:
2005-02-11 21:01:29, daniel pisze:

wyleje za kołnierz

Cytat:

Road chce poprostu pusta butelke oddac do skupu

Cytat:
2005-02-11 21:03:08, road_runner pisze:
wyleje za kołnierz

na to nie możemy sobie pozwolić

Cytat:
2005-02-11 21:05:15, Skora pisze:

Tak a puszki do kolekcji

a dzisiaj w E-g ogladalem z komisu atu97 rocznik bialy ale fatalnie polakierowany widac robiona blacharke na masce i blotnikach zgadnijcie z jakim silnikeim ........... 1.6 td od VW jakiegos ,a cena 4900 byla ,a w komisie 4 poldki 93 92 roczniki z gazem za 3000-3500 zl i byl 96 szary za 3900zl..
pozdrawiam a jak bede jechal do gd dam znac..............

Gdybys zobaczyl w Elblagu Poloneza 1.4 z 1996 lub 1997 r. bez gazu to daj prosze znac

Pozdrawiam
Adamus

TUTAJ tez szukalem http://www.trojmiasto.pl/hydepark/ i szukasz moto sprzedam i poldka ...tez maja ciekawe ceny ,ale jak widze polonezy spadly i stad te realia cenowe....a dzis moglem jechac i kupic bmw 525 94 r na handel za 1500Euro . od 1 reki...170000 tys przejechane....pewnie by mnie nie bylo stac na paliwo nawet,ale bym troche zarobil na niej i by starczylo na POLDKA w miare porzadnego oczywiscie z gazem.... ,ale mam rodzinke bardzo przemadrzala co dzwoni po tygodniu...jak juz po zawodach..wiec musze czekac na lepsze okazje,,,,ale polonez gora

...fachowego oka czlonka... buehehehehehe!!!

a tu jest adres tej stronki z polonezem tym co chcialem obejrzec teraz wypatrzylem http://www.fso.inds.pl/viewtopic.php?t=4323&sid=c2c315bbe657fc8839d5e32abaaf1f17

Cytat:
2005-02-11 21:05:15, Skora pisze:

To ja jestem w stanie sie poswiecic i "zalatwic" mu pare butelek

Cytat:
2005-02-11 22:17:50, PACAN pisze:
...fachowego oka czlonka... buehehehehehe!!!

Nieźle zabrzmiało co

I jak tam oględziny ? odbyły się ? czy się odbędą dopiero ? kto pił w końcu

oględzin póki co jeszcze nie było,co nie przeszkadza wypić

Cytat:
2005-02-12 10:55:02, daniel pisze:
co nie przeszkadza wypić

A to ja podziękuję bo jestem świeżo po imprezie firmowej
a może jutro podjedziemy na oględziny całą ekipą - sprzedający by się chyba rozmyślił albo oddał za darmo auto

Cytat:
2005-02-12 11:11:11, GDA pisze:
(...) a może jutro podjedziemy na oględziny całą ekipą

nie wiem czy sprzedający nie ucieknie i kolega nie da rady z "wynagrodzeniem" dla tylu