MotoNews.pl

(126p) wycena kosztów naprawy po dzwonie - pomocy ! :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cze jak widzicie tego rozbitka - ile bedzie kosztować naprawa (robocizna + części)

Niestety na początku myślałem że do wymiany jest tylko błotnik, nadkole zewnętrzne, pas przedni, podszybie ale ...
udeżenie było na tyle silne że przesuneło belkę resora do wnętrza (od strony pasażera) jakieś0,5 - 1,5 cm, tak wiec bedzie wywalanie nadkola wewnętrznego, zewnętrznego, błotnika, podszybia, pasa i wyciaganie tej belki - słupki nieruszone, próg chyba również - po prostu rozeszło się po podłodze

Oceńcie sami i doradźcie coś.
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

obawiam sie ze nie oplacalna zabawa w golkowie masz centrum napraw powypadkowych mzoesz popytac pewnie z 1500 najmarniej./

Cytat:
2005-02-14 17:37:23, maskekk pisze:
obawiam sie ze nie oplacalna zabawa w golkowie masz centrum napraw powypadkowych mzoesz popytac pewnie z 1500 najmarniej./

To jest malec z 91 roku - ja jakopierwszy zdejmowałem z niego dywaniki !!!!!!!! (były jeszcze fabrycznie posklejane)
podłoga nie jest malowana - ona tak wygląda !!

To praktycznie najzdrowszy malec jakiego widziałem !!!
Jutro postaram się zrobic dokładniejsze fotki.

Decyzja praktycznie zapadła na 95% - będzie on odbudowany, muszę wiedzieć tylko na jaką sumę bedę musiał się nastawić.

okolice 1500zł tylko po znajomości i u fachowca. Jak chcesz mieć dobrze poskładanego to uważaj, bo gnieniegdzie np. łączą blachy na szpachlę