MotoNews.pl

Bardzo pilnie potrzebuje

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
WItajcie...

A wiec jak w temacie potrzebuje oznaczenie numeryczne lakieru z Hyundai Getza, lakier nazywa sie HL- Hip Hop Red tyle wiem. Moj lakiernik prosil mnie o podanie numeru gdyz inaczej nie znajdzie taego koloru... P.S nie piszcze ze mam zobaczyc sobie na tabliczce znamionowej lub w karcie gwarancyjnej gdyz nie posiadam Gezta... Posiadam CRX ktorego chce pomalowac w ten kolor pozdro dziex za odpowiedzi PILNE! dziekuje za odpowiedzi

jedź do dobrej dobieralni i tam sobie dobierzesz ten kolor

yo
zeby to bylo takie latwe stary to bym poszedl...tak jak wspomnialem moj CRX stoi u lakiernika i czeka na numer lakieru HL-Hip hop red czyli lakiernik nie potrafi znalezc po nazwie tego lakieru a mieszalnie maja u siebie... Dzwonilem tez do Warszawy i Torunia do salonu Hyundai i zapytaniem o numer lakieru HL-Hip hop red (getz) i wszyscy albo sie wylali albo udaja ze nie wiedza... Takze najbardziej zalezy mi na kims kto ma Getza w swoim garazu wlasnie w takim kolorze jak napisalem wyzej i sprawdzi ten numer na tabliczce znamionwej lub w karcie gwarancyjnej... Pozdro

ok sprawa juz wyjasniona...Lakier posiada oznaczenie HL- Hip hop RED czerowny i nic wiecej pozdro dziex za odpowiedz