MotoNews.pl

Mistrzowska jazda maluchem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ten post jest poświęcony koledze który jeżdzi po mistrzowsku w ubiegłą sobote w rajdzie monte calvaria zajoł 2 miejsce w generalce i pierwsze w klasie robi tak prawie co rok a najwarzniejsze jest to że pojechał seryjnym maluchem maluch
a mianowicie jest to Michał Dąbrowski
a jego maluch ten

to ktory w koncu ten maluch - pomaranczowy czy smootny look?

Widzialem tego biało-niebieskiego malca na jakims kjs z ak-centrum, wymiatal nieziemsko.

ty pomarańczowym wygrał a ten biało niebieski to jego własny w przebudowie na potwora

ten biało niebieski to była A-grupa
teraz będzie ???

ale w tym bialo niebieskim tasmexa przyjebał se konkretnego

film
to jest link do filmu z tym bialo niebieskim malcem w akcji.

w tym biało niebieski miałem okazje siedzieć na prawym raz podczas treningu wymiatacz że oho al on potrafi jeżdzić każdym maluchem tak samo dlatego będzie mnie uczył jeżdzić

tez widzialem chyba ten filmik jesli to ten co kolo potem pomyka lekkimi bokami transitem a ktore miejsce zajelo w kjsie te volvo ? tuning tego niebieskiego jest okropny juz wole poobijana serie.

zdjęcia potwora
zdjęcie 1
zdjęcie 2
zdjęcie 3

Gratuluje gościowi kunsztu za kierownica.
co oznacza ze malacz jest seryjny jezeli widac ze jest mocno obnizony i felgi tez ma jakies nie takie jak fabryka załaczała? pozdr

Cytat:
2005-02-13 02:44:07, sztos pisze:
co oznacza ze malacz jest seryjny jezeli widac ze jest mocno obnizony i felgi tez ma jakies nie takie jak fabryka załaczała?

silnik jest seria nie dłubany

Ten pomarańczowy ma w pełni seryjny silnik w zawiasie coś dłubane ale tylko przycięte sprężyny i resor sklepany zobaczcie jakie samochody i jaka rzóżnica czasowa objechało go tylko subaru justy bo to cztero łap
wyniki generalka

OT - ja poprosze te felgi co ma pomaranczowa seria! mozna takie gdzies dostac? moe komus zalegaja w garazu i zajmuja niepotrzebnie miejsce - ja chetnie sie zaopiekuje!!

Cytat:
2005-02-13 11:39:13, Piter_Solution pisze:
Ten pomarańczowy ma w pełni seryjny silnik w zawiasie coś dłubane ale tylko przycięte sprężyny i resor sklepany zobaczcie jakie samochody i jaka rzóżnica czasowa objechało go tylko subaru justy bo to cztero łap wyniki generalka

amorki bile i takie tam...nieważne co ma nadłubane - wierzcie mi że nie jest to żaden topowy malec.
Najważniejszy jest łacznik kierownica/fotel, a ten jest baaardzo dobry

zauważcie że ten kjs odbywał się na śniegu i lodzie wtedy tylko liczy się technika kierowcy i ogromne umiejetności które oczywiście on posiada

te fele sa czesto na allegro ... "mangels" sa fajne ... bardzo

blade to nie są mangelsy... chyba ... podobne do tych na których poldki wyjeżdzały na import... to są chyba 5calowe kóleczka i jeśli sie nie myle takie same miał np. Jasin w swoim bisie:] jesli sie myle poprawcie mnie

prawdo podobnie te felgi z pomarańczowego malca bedą na sprzedaż musze się spytać bo chciałem je kupić od niego ale mi odradzał bo do kjs się za bardzo nie nadają bo są ciężkie nie to co ruski

To najprawdziwsze MANGELSY!!!!!!! Ciężkie jak sk............i ciężżko się je waży. Kiedyś miałem tego na tony, ale się pozbyłem bo do sportu się nie nadają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!