MotoNews.pl

[KONKURS] Umierające samochody

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co Myślicie o wprowadzeniu małej podstronki, poświęconej umierającym albo umarłym już polskim samochodom. Znalazły by się tam nasze zdjęcia z uwiecznionymi wrakami. jednocześnie ogłaszam konkurs fotograficzny, autor najsmutniejszego zdjęcia otrzyma atrakcyjną nagrodę. I nie będzie to bynajmniej stary bilet PKS tylko coś extra. Poszukajcie proszę wśród zrobionych zdjęć albo sfografujcie coś teraz. Ponieważ nie każdy ma szansę zamieszczać zdjęcia proponuję na razie wsztrzymać się albo wysłać do mnie na m20@op.pl. po rozwiązaniu konkursu wystawa. Może uda się też słać na inny adres FSO AK ale to za chwilę

Cytat:
2004-08-18 17:51:26, Robi200 pisze:
Co Myślicie o wprowadzeniu małej podstronki, poświęconej umierającym albo umarłym już polskim samochodom. Znalazły by się tam nasze zdjęcia z uwiecznionymi wrakami. jednocześnie ogłaszam konkurs fotograficzny, autor najsmutniejszego zdjęcia otrzyma atrakcyjną nagrodę. I nie będzie to bynajmniej stary bilet PKS tylko coś extra. Poszukajcie proszę wśród zrobionych zdjęć albo sfografujcie coś teraz. Ponieważ nie każdy ma szansę zamieszczać zdjęcia proponuję na razie wsztrzymać się albo wysłać do mnie na m20@op.pl. po rozwiązaniu konkursu wystawa. Może uda się też słać na inny adres FSO AK ale to za chwilę

Czy myslisz o czymś w stylu www.graty.art.pl + konkurs?

bardzo mi się podoba ten pomysł z chęcią oglądałbym takie zdjęcia a i przysłałbym coś od czasu do czasu. Gut ajdija !

Cytat:
2004-08-18 18:50:34, 4971 pisze:
Czy myslisz o czymś w stylu www.graty.art.pl + konkurs?

Tylko Polskie. Tam są różne trupy a tu by były only rodzime.

Tu tylko polskie z FSO

A myślałeś o tym jako o swoistej formie banku z danymi samochodów do uratowania ? Pod kazdym zdjęciem byłoby miejsce postoju grata.

Cytat:
2004-08-18 19:24:57, -Wilu- pisze:
A myślałeś o tym jako o swoistej formie banku z danymi samochodów do uratowania ? Pod kazdym zdjęciem byłoby miejsce postoju grata.

O! i to jest gut ajdija! Popieram!

Akcja bardzo fajna,jestem za i...
zglaszam fotke:

[edit]mielismy nie publikowac,ale ze moglem...

[ wiadomość edytowana przez: kaovietz dnia 2004-08-18 19:59:25 ]

Bieedny klasyk Kaovza...

Kaovietz, miały być rupiecie, a ty przysyłasz fotke auta nadającego się do drobnych poprawek blacharskich

Dosłownie dwa tygodnie temu znalazłem u pewnej starszwej pani stojaca oczywiscie w krzakach syrene pick -up(sorki nie wiem jak dokladnie sie ona nazywa) .ehh szkoda jejChyba nadawałaby sie do tego konkursu??

R20. W okolicach bałuckiego rynku jest sporo zapuszczonych, polskich aut. R20 też tam jest. Na razie poczekajmy jak się potoczy sprawa tego działu.

to jak z tym klasykiem na zlon poszedl?

Kurczę, jeszcze w poniedziałek mogłem zrobić zdjecie spalonego poloneza na moim osiedlu, ładny był nawet mimo tego spalenia i jednoczesnie strasznie smutny...
A pod jednym z miejsc gdzie pracuję stał od 1,5 roku fiat 125p, pordzewiały ale kompletny, aż nagle znikł w zeszłym tygodniu. A dzisiaj na trawniku znalazłem jego przednią szybe, po której sobie juz ktos niestety poskakał... Też dobry kandydat do konkursu Robiego.

samochody umierają stojąc

Proponuję jeszcze aby można było tam zamieszczać zdjęcia starych Fiatów i Ład. Bo to wszystko jedna, wielka rodzina A co do Ład to mam już kandydatkę. Białe Żiguli kombi wrasta w ziemię niedaleko mnie.

[ wiadomość edytowana przez: -Wilu- dnia 2004-08-18 22:33:38 ]

hehehe, chyba zgłoszę fotki mojego byłego Polda, na pewno wygram... W każdym bądź razie kategoria "największe firanki naookoło samochodu" należy do mnie

Nie sądzę. Mój znajomy miał tak wyżarte przednie nadkole na wysokości migacza, że ostała się ino obwódka a w środku wielka dziura.

Szukajmy malowniczo wrośnietych samochodów albo odpoczywających na złomowiskach, ważne aby coś po nich zostało, wszystkiego nie uratujemy a tak zostanie choć jakiś slad

Przedewszystkim to poczekajmy na reakcję starszyzny plemiennej. Taki dzialik to by było coś