| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
noras HF MEMBER było Pony -> Fiesta ... Mysłowice | 2005-02-18 19:08:53 moj pony jest 94/95 rok i tez juz syfki wychodza
solanka bardzo wyraznie mu nie sluzy a jeszcze mam srebrny metalik co dodatkowo utrudnia i podraza naprawe
najgorsze sa listwy na drzwiach na tylnich prawych listwa jest rozwarstwiona podobno mozna dostac taka ale ciekawe za ile najgorsze sa krawedzie przedniej szyby , krawedzie drzwi i tylne nadkola
ehh to mial byc post w watku o blacharce excel92 mam prosbe o przeniesienie go tam gdzie trzeba [ wiadomość edytowana przez: noras dnia 2005-02-18 19:13:24 ] |
zabel HF MEMBER obecnie Cuore Lublin | 2005-02-18 22:41:00 komplet listew do 5d i 4d kosztuje 300 zł. wychodzi po około 60 zł za każdą długą. dokupiłem do siebie na metry i sam dociąłem. wyszło ok 50zł. aha można zamawiac na sztuki (przynajmniej u mnie w ASO). |
czerwcu HF MEMBER AUDI 80 B3 (łódzkie) | 2005-02-21 20:07:42 u mnie też pęcherze sie porobiły i myślałem żeby je zmienić ,jak te listwy sa przymontowane do blachy? bo ja nie jestem pewien na 100% ale niektóre są chyba przyklejone po prostu, a inne na kołki jakieś. jak je zdjąc żeby nie odeszło z lakierem ? |
zabel HF MEMBER obecnie Cuore Lublin | 2005-02-21 22:49:07 najlepiej zdejmować je przy zrzuconej tapicerce z drzwi i tylnych boczków oraz przednich nadkoli (jesli chcemy zdjąć wszystkie).
mamy wtedy dostęp do plastików i możliwośc żeby je trochę ścisnąć (np. kombinerkami). wychodzą jak masełko. metod zewnętrzych (bez rózbiórki wnętrza) nie polecam. oryginalnie nie było w poniaczach klejone, tylko plastiki. |