Pompka wstępna 524

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie powiedzcie jak ją wyciągnąć odkręciłem wszystko wyjąłęm jakiś biały cylinder a ona została w bagażniku rusza się a ja jej nie mogę wyjąć?

Ok wyjąłem pompkę okazuje się że jest dobra oznacza to że nie dochodzi do niej napięcie teraz nie wiem:
czy pompka ma przekaźnik ? jeśli tak to gdzie?
A może bezpiecznik? ale też nie wiem gdzie nie znam niemieckiego

przekaźnik i bezpiecznik jest pod maską a może pompka działa bo ją wzruszyłeś a po 2 dniach znowu będzie dupa blada

dzieje się dziwna rzecz pompka chodzi i daje paliwo ale tylko na wolny wylew jak przykręce przewód od filtra do pompki to przestaje iść myślę że miałem jakieś gówniane paliwo i zasyfiło mi filtr. Dzisiaj po 2 tygodniach odpalił chodzi równo nic się nie dzieje ale w przewodzie doprowadzającym paliwo do pompy (ten za filtrem) idą duże bąble powietrza tak jakby coś ograniczało przepływ czy jest gdzieś jeszcze jakiś filtr?

Cytat:
2006-01-29 17:31:17, piotrfire pisze:
dzieje się dziwna rzecz pompka chodzi i daje paliwo ale tylko na wolny wylew jak przykręce przewód od filtra do pompki to przestaje iść myślę że miałem jakieś gówniane paliwo i zasyfiło mi filtr. Dzisiaj po 2 tygodniach odpalił chodzi równo nic się nie dzieje ale w przewodzie doprowadzającym paliwo do pompy (ten za filtrem) idą duże bąble powietrza tak jakby coś ograniczało przepływ czy jest gdzieś jeszcze jakiś filtr?

a może masz to co ja miałem czyli lód w filtrze paliwa, wyciągnij ogrzej, woda wypłynie i będzie ok. Jeżeli będziesz mieć to co ja tzn że nie działa ci podgrzewanie filtra paliwa. pzdr PROBLEM