Grafiti pytanie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zna sie ktoś może z forum na grafiti, ale nie bazgranie po murach tylko profesjonalny malunek. Interesowało by mnie ile moze kosztować walniecie jakiegoś motywu z furą na scianie + jakieś urozmaicenia coś w stulu pimp my ride z MTV na powierzchni 2x3m orjentujecie sie ile za coś takiego można zabulić i gdzie ewentualnie można szukać takowych artystów bo w necie szukałem a na mieście mi sie niechce za nimi filować. Jak mi walneli pod chatą obraza to nie dość że gratisowo to jeszcze całkeim im wyszło ale sąsiadka poszczuła jamnikiem i zdążyli sie ulotnić zanim sie dowiedziałem co i jak.

WITAM MASZ PRZECIEZ U SIBIE W POZNANIU akademie sztuk pieknych ja na takowej jestem ale W wawie idz tam na wydzial malarstwa i od razu cie pokieruja kto sie ty mzajmuje itd czestooo
jest tak zee pokryjesz koszt puszek i dasz im flaszke i sam fakt ze moga sie wyrzyc na scianie za friko i ejszcze zrobia flaszke ci namaluja

Cytat:
2005-02-15 19:46:16, RUFF pisze:
Zna sie ktoś może z forum na grafiti, ale nie bazgranie po murach tylko profesjonalny malunek. Interesowało by mnie ile moze kosztować walniecie jakiegoś motywu z furą na scianie + jakieś urozmaicenia coś w stulu pimp my ride z MTV na powierzchni 2x3m orjentujecie sie ile za coś takiego można zabulić i gdzie ewentualnie można szukać takowych artystów bo w necie szukałem a na mieście mi sie niechce za nimi filować. Jak mi walneli pod chatą obraza to nie dość że gratisowo to jeszcze całkeim im wyszło ale sąsiadka poszczuła jamnikiem i zdążyli sie ulotnić zanim sie dowiedziałem co i jak.

wiec tak:

puszki profesjonalne (montana, molotow) to bedzie kolo 150 zeta (razem z koncowkami) do tego podklad kolo 20 zeta. a graficiarze jesli takowych znajdziesz zrobia to pewnie za free albo flache bo sie beda cieszyc ze maja sciane zeby sobie na legalu pomalowac

ja polecam tak jak mowi TazDaFleia...kogos z akademii lub architektury...a ceny...hmmm.....ja za przyjemna imprezke podjalbym sie zadania

No dzięki chłopaki bede wiedział gdzie udeżyć w sumie za 150 to liczyłem robocizne bo jak już robić to robić Jak coś sie z tego wykluje to zapodam fotencje.