| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
RUFF 126p i.e Poznań | 2005-02-15 19:46:16 Zna sie ktoś może z forum na grafiti, ale nie bazgranie po murach tylko profesjonalny malunek. Interesowało by mnie ile moze kosztować walniecie jakiegoś motywu z furą na scianie + jakieś urozmaicenia coś w stulu pimp my ride z MTV na powierzchni 2x3m orjentujecie sie ile za coś takiego można zabulić i gdzie ewentualnie można szukać takowych artystów bo w necie szukałem a na mieście mi sie niechce za nimi filować. Jak mi walneli pod chatą obraza to nie dość że gratisowo to jeszcze całkeim im wyszło ale sąsiadka poszczuła jamnikiem i zdążyli sie ulotnić zanim sie dowiedziałem co i jak. |
TazDaFleia F&F Wolny Słuchacz :) fiat 127 BMW | 2005-02-15 21:07:36 WITAM MASZ PRZECIEZ U SIBIE W POZNANIU akademie sztuk pieknych ja na takowej jestem ale W wawie idz tam na wydzial malarstwa i od razu cie pokieruja kto sie ty mzajmuje itd czestooo
jest tak zee pokryjesz koszt puszek i dasz im flaszke i sam fakt ze moga sie wyrzyc na scianie za friko i ejszcze zrobia flaszke ci namaluja |
![]() Kwadrat125 F&F Sympatyk Fiat 125p Mielec/Kraków | 2005-02-15 21:58:32 ja polecam tak jak mowi TazDaFleia...kogos z akademii lub architektury...a ceny...hmmm.....ja za przyjemna imprezke podjalbym sie zadania |
RUFF 126p i.e Poznań | 2005-02-15 22:31:55 No dzięki chłopaki bede wiedział gdzie udeżyć w sumie za 150 to liczyłem robocizne bo jak już robić to robić Jak coś sie z tego wykluje to zapodam fotencje. |