Check ?!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć !

Już 3 dni mogę rozkoszować się Omegą, jak na razie wszystko super się sprawuje, na drzwi też sposób znalazłem a mianowicie, Bez problemu otwierają się gdy klamkę złapie prawą ręką 4 palcami a kciuk oprę o miejsce położone 5 cm od samej klamki po środku Ah ta Omega widocznie ma duszę

Natomiast intryguje mnie kontrolka Check. Wcześniej pokazywałą że nie ma płynu do spryskiwaczy uzupełniłem i znikła, ale pokazuje teraz coś innego.

Gdy włożę kluczyki przekręcę pokazuje mi CHECK, gdy nacisnę pedał hamulca CHECK znika. Oczywiście odpalam bez użycia gazu a dźwignia automatu jest w położeniu P. Czy robię coś nie tak

Pozdrawiam wszystkich !
Gridley

Niewiem co może byćtego przyczyną?? ale ja bym sprawdziłświatła stopu i stan klocków moze chodzi o płyn chamólcowy ?? Ciężko powiedzieć ,na twoim miejscu udałbym sie do ASO

PS.
Kolor twojej omeni jest super bo mam taki sam ale ejeśli chodzi o jego czystość to trudno ją utrzymać strasznie widać na nim bród i kurz.
Bez częstych wizyt na myjni się nieobejdzie

Cytat:
Niewiem co może byćtego przyczyną??

I na tym powinieneś zakończyć swoją wypowiedź !
Skoro nie wiesz co jest, to nie wciskaj człowiekowi ciemnoty !!!

Wracając do tematu:
jest to jak najbardziej normalne !! Zawsze po uruchomieniu wyświetla się komunikat "brecklight check" - "sprawdź swiatła stop" - po naciśnięciu hamulca (jeżeli ze światłami jest wszystko git) komunikat i "check" znika.
Niby oczywiste...ale rozumiem zafascynowanie nowym autkiem

Cytat:
2005-02-12 13:57:54, Res pisze:
po naciśnięciu hamulca (jeżeli ze światłami jest wszystko git) "check" znika.

Nareszcie i ja sie dowiedzialem ze na tym to polega
Fakt zawsze sie zapala kontrolka i po nacisnięciu hamujca gaśnie. Zawsze gasnie to sie nie interesowałem od czego ona jest

Dzięki Res

AAA no to wiadomo
Myślałęm że już coś z automatem nie tak..

Kolor rzeczywiście jest fajny ale kurzy się, to juz zauważyłem ale jescze gorzej będzie latem. No na razie nie muszę się niczym martwić wszystko chodzi jak należy.

Dzięki z góry za odpowiedzi !
3majcie się

żeby nie było że B mają jakiegoś ultra gifta
w Omegach A załatwili to po prostu lampką od stopów która gasnie przy nacisnięciu ( po raz pierwszy od przekręcenia kluczyka w stacyjce) hamulca

mają napis "sprawdź swiatła stopu" i od razu im się w dupach poprzewracało

btw. to i tak nieźle że nie ma głosu jakiejś pani która aksamitnym głosem mówiłaby CAUTION CAUTION PULL UP
ciekawe czemu głos babki jest w samolotach? żeby miłe wspomnienie było ostatnim przed kapotą?

Piloci prowadzą bardzo stresującą pracę, dlatego pani mówiąca rzeczy typu " Sinkrate " czy " Pull up " mówi takim pięknym lekko drżącym aksamitnym głosem.

Co do syntezatora mowy to wkurza mnie on dość często w samochodzie rodziców ( Laguna ).. No ale zawsze można w ASO zmienić to na głos męski Ciekawe tylko po co i za ile

Najlepiej, żeby gadał z policją zamiast kierowcy i wziął na siebie mandat

To by było świetne

Może kiedyś będzie "Jestem Mercedes klasy S biorę odpowiedzialność za to że tak szybko jechałem" doskonała synteza mowy za dopłątą na to się pisze a Wy ?