Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Slenna Espero 1.5 GLX Wrocław | 2003-10-17 03:39:21 Jesli posiadsz porzadnie wykonany kabel dla Espero + program w jezyku polskim + jakąś konkretną instrukcję to po prostu podaj cenę a ja pomysle... slenna@o2.pl Z softem i kablem nie ma wiekszego problemu wlasnie jestm na etapie kompletowania czesci (schematy mam) ale jakbys mial konkretny zestawik dla Espero to nie bede sobie tym glowy zawracal i kupilbym - jesli cena nie bedzie kosmiczna ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2003-10-26 19:38:39 thaniel, a ja bardzo chetnie respektuje wrzucenie takiego kompleciku (interface, kody etc) na nasza strone klubowa z podziekowaniami dla Was za materialki - jak bedziesz mial jakies konkrety to bardzo Cie prosze o wiadomosc na priv lub na gadugadu 451258.
dzieki !! |
![]() SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2003-10-26 19:43:59 Skanner o który Slenna pytasz to samodzielne urządzenie do monitorowania pracy silnika (faktycznie jak VW VAG), ale niestety z bardzo ograniczoną możliwością ingerencji w jego parametry.
Można nabyć cuś takiego bez problemu w cenie ok. 3500 zł. Właśnie chcę ściągnąć takie cuś z niemiec z tym, że ze zmienionym softem, który właśnie da mi możiwość zmiany parametrów motorka podczas jazdy. |
![]() VIGGEN DU nexia 1,8 GT Zabki | 2003-10-26 23:25:27 jest polski odpowiednik scanera 11 wykonywanym przez AUTOMEX z gdanska www.automex.pl
polski odpowiednik jest o tyle lepszy ze ma wgrane oprogramowanie Oryginal made in koreal wyamagal wkaldania odpowienich pamieci FLASZ |
![]() Slenna Espero 1.5 GLX Wrocław | 2003-10-27 01:09:30 Szkoda że żadnen mądry człowiek nie pomyślał o napisaniu EMULATORA takiego cuda dla PC.... Istnieją oczywiście różne programiki o których była już mowa na forum (właśnie nie wim dlaczgo watek został usunięty bo miałem pytania do jednego kolegi...)
ale te programiki są dla mnie po prostu nie zrozumiałe. Jakiś kolo sprzedawał na Allegro przeróbkę "ALDL Monitora" w j. polskim ale zdaniem Daniela Olechowicza nie działa ona z kablem do ktorego jest dostepny schemat i potrzebny jest program GM Monitor... I tu BIG PROŚBA - jeśli ktoś go ma i ewentualnie posiada opis parametrów lub coś w temaci to bardzo proszę slenna@o2.pl A z drugiej strony fajnie byloby rozwinąć temat na stronie zbierając już i tak obszerne informacje związane z wątkiem... |
![]() VIGGEN DU nexia 1,8 GT Zabki | 2003-10-28 10:05:37 na stronie www.automex.pl masz urzadzenie AMX550 ktore jest dokladnie takie jak scaner 11 cenia 4750 netto
|
![]() JaChomik Klubowy Weteran Honda Civic 1.8 Szczecin/Glasgow | 2005-02-16 23:36:48 podjedcie do mnie do warsztatu w szczecinie to klubowiczom za darmo podłocze skaneraka i odzczytam błedy |