Contitech?? pasek rozrządu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam , mam pytanie co sadzicie o pasku rozrządu firmy conti tech?? bede zmienial i najprawdopodobniej wybiore ta firme. Co warto zmienic w escorcie 1.4 75km przy rozrzadzie procz paska?/
z gory dzieki

Ja ten pasek mam od 10 tysiecy i jest OK dałem za niego 70 zł a Ty ?? Ja wymieniłem sam pasek bez uszczelniaczy itd i na poacztky było słychac świty a teraz sie dostosował i jest OK

przy tej wymianie jeszcze napinacz i rolkę się wymienia! a radziłbym sam nie wymieniać tylko umówić się z meszkiem1 dają wtedy gwarancję i w razie W zwrot kosztów jeśli z ich winy a jak nie z nich to producenci paska! a inaczej możesz sobie napytać biedy! ja do 1.8 16v wymiane robię za 350 zł!

musze sprostować bo chłopaki po mnie zaraz pojadą chodzi mi o rolkę napinajacą pasek rozrzadu to jest bardziej poprawne! a pasek drogi!

Cytat:
2005-02-15 23:22:33, scanik pisze:
Ja ten pasek mam od 10 tysiecy i jest OK dałem za niego 70 zł a Ty ?? Ja wymieniłem sam pasek bez uszczelniaczy itd i na poacztky było słychac świty a teraz sie dostosował i jest OK

ok czyli jak piszecie ze ok to go kupie, moj znajomy ma dojscie do hurtowni i zalatwi mi go za 50zl

[ wiadomość edytowana przez: grzechoo dnia 2005-02-16 08:46:55 ]