Klamki Fiat Brava

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Czy ma ktoś może jakiś pomysł co zrobić z łuszczącą sie gumą na klamkach w fiacie brava ???? Wiadomo można wymienić całe klamki, ale może jest jakiś sposób na tańsze poradzenie sobie z tym problemem. Wiem, że jest to standardowa przypadłość tych modeli bravo, brava i marea
Będę wdzięczny za pomoc.

niestety to jest stala przypadlosc tych samochodow nic sie nie da z tym zrobic podbno promieniowanie UV bardzo zle na ta gume dziala jedynie co mozna zrobic to amputowac stare klamki i zalozyc nowe /oj nawymienialo sie tego troche klienta/ najlepsza opcja to kupic klamki z marei HLX ktore sa plastikowe i przystosowane do lakieru cena takiej nowej 149.80 ja tak zrobilem u siebie lub zalozenie zwyklych wtedy koszt nowej to ok. 75 zl
to tak odemnie

A czy one przypadkiem od mrozu nie pekaja Ja mam brave 7 lat i klamki w stanie idealnym , przewaznie w miejscach naslonecznionych stala za to wszystkie nocki w garazu

Ja mam brave i jak stala 2 tyg na lotnisku w pelnym sloncu to mi z klamek strzepy zostaly Wiadomo...fiat...

moj brat ma maree i to samo u niego wyskoczyło cała guma popekała. Jedyne słuszne rozwiązanie to kupić tanie plastikowe i pomalować pod kolor wiec za 4 klamki trzeba 200 liczyć

http://www.motoallegro.pl/show_item.php?item=76285271

ps. zobaczcie ile tych klamek idzie, złoty biznes

Dzięki za info, ale to wszystko wiem, że można kupić nowe klamki na allegro. myslałem ze może ktoś wpadł na pomysł jakiejś regeneracji albo po prostu jakiegoś sposobu żeby ta paskudną gumę ściągnąć z tych klamek. Boję się tylko, ze po takim zabiegu oberwania tej gumy te klamki bedą jeszcze gorzej wyglądały. ehhh fiat.... taka drobnostka a tak szpeci auto