Wymiana na białe tarcze

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
chcialem sobie kupic takie tarcze
http://allegro.pl/show_item.php?item=42642464

ciezko jest cos takiego wymienic? moze ktos juz wymienial i moglby mi opisac co sie pokolei robi, ja dopiero zaczynam przygode z samochodami

pozdrawiam

wymienić ciężko nie jest, ale czy to ładne?
pozdrawiam

mi sie podoba
wiesz moze jak to sie wymienia w e36?

wyjmujesz zegary, odkręcasz tył i wychodzą ci wskaźniki. tarcze przykręcone sa małymi srubkami. odkręcasz je, przykręcasz białe i po robocie.
pozdrawiam

Wiem ze o gustachj sie nie dyskutuje! ale moze lepiej było by coś takiego TO w bmw to chyba bedzie ciekawiej wygladało...Swoją drogą to nie kupuj tego jeśli juz na allegro bo sie rozczarujesz zapewne..najlepiej zlecić znajomemu tokarzowi i tanieji solidniej..
Temat białych zegarów przerabiałem w LANIM i hmm tu pasuje ale BMW?!eee Nio i musisz sie liczyć z dwoma errorami:

Albo sciągasz wskazówki i zakładasz tarcze ->możesz uszkodzić delikatne igły wskazówek lub je zle założyć i bedziesz miałprzekłamania a o to nie trudno!

Albo tniesz tarcze i zakładasz ale o ostetyce tej metody nie bede pisałbo nie trzeba...

wybór nalezy do ciebie ]
pzdr

Prawda jest taka że jak ktoś tego nie robił to niech nawet nie próbuje bo zepsuje wszystko w 100% i będzie syf.