| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2005-02-17 22:30:32 no ja sie posrednio zderzylem z tym problemem jak mi sie kiedys bebenek stacyjki uszkodzil..na szczescie bebenek zamka mozna wyjac nie rozbierajac tej obudowy...ale na ile pamietam jak to wygladalo to w ogole nie widzialem opcji jak to rozebrac nie niszcac..bo zalozmy nawet ze uda ci sie kupic te sruby..jak odkrecisz te sruby bez lbow?? rozwiercic nie bardzo sie da bo sruba jest dosc dluga i raczej zniszczysz wszystko dookola..zastanawiales sie nad tym..masz juz jakis pomysl?? a jakbys z glupia frant pojechal do ASO dal im kolumne i powiedzial: wymiencie ciekawe co by na to powiedzieli a moze juz byles..bo jesli by sie podjeli to napewno jest to najrozsadniesze wyjscie..sam sie urobisz po lokcie i efekt nie jest taki pewny...mowie ci jesli juz chcesz sam to robic to raczej szukaj innych srub bo ta czesc wydaje sie na tyle egzotyczna ze naprawde ciezko bedzie ja kupic...
ah zachcialo ci sie regulacji kiery
poszukalem..i tutaj za 106zl chyba ..maja obudowe stacyjki..moze warto do nich napisac i zapytac o te srubki bo zaloze sie tego w cenniku nie ma ale na stanie moze byc [ wiadomość edytowana przez: qbaj dnia 2005-02-17 22:46:51 ] |
wolnylogin Espandryl Kraków | 2005-02-18 11:07:13
Sruba jest krotka, raptem 2 cm gwintu. Mechanik twierdzi, ze rozwierta bez problemow. Jak zniszczy to bedzie jego sprawa
Co do sklepu to chyba czytaja forum bo wlasnie dostalem list ze srubami i selektorem oktanow. Wyslany wczoraj
q |