MotoNews.pl

Koniecznie zobaczcie - reakcja panienki na poloneza

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Bez komentarza ...

Co o tym sądzicie?

chyba musze zmienic kolor auta

a z tym tematem do "dowcipu" prosze

Cytat:
2005-02-15 15:06:25, hepos pisze:
Bez komentarza ... Co o tym sądzicie?

Moze to była reakcja na "blondyn" a ona lubi brunetów. Albo mama ją na obiad zawołała...

Cytat:
2005-02-15 16:25:42, LifeGuard pisze:
Moze to była reakcja na "blondyn" a ona lubi brunetów. Albo mama ją na obiad zawołała...

A może nie lubi trójkącików

[ wiadomość edytowana przez: automatic dnia 2007-02-26 13:32:36 ]

Gdybyś napisał, że masz zielonego Poloneza... też byś dostał kosza

hmm no ja tam niewiem ale w moich stronach laski lubią mojego poloneza i nie robią wstretów nawet zostałprzez jadną nazwany pieszczotliwie Shrek (bo jest duży , zielony i brzydki )

Cytat:
2005-02-15 16:40:27, t_kucyk pisze:
Gdybyś napisał, że masz zielonego Poloneza... też byś dostał kosza

Święte słowa, panie t_kucyk, no nic badźmy świadomi jakie mamy samochody, moze są OK, ale jeśli chce się zarwać na poloneza, to lepiej iść na nogach z dobrą komórką

Cytat:
2005-02-15 17:16:12, hepos pisze:
Święte słowa, panie t_kucyk, no nic badźmy świadomi jakie mamy samochody, moze są OK, ale jeśli chce się zarwać na poloneza, to lepiej iść na nogach z dobrą komórką

Słusznie

Zresztą... Polonez ma inne zastosowania.. już w innej fazie znajomości z dziewczyną

Cytat:
2005-02-15 17:38:11, t_kucyk pisze:
Słusznie Zresztą... Polonez ma inne zastosowania.. już w innej fazie znajomości z dziewczyną

No chyba jako narzedzie do poprawiania tezyzny fizycznej dla dziewczyny. Ty za fajera a ona cie pcha do najblizszego warsztatu
. Polonez jest strasznie niewygodnym autem do uprawiania milosci

Z całym szacunkiem, ale jeśli chcecie wyrywać panny na swoje pojazdy (nie ważne jakie) - to chyba szukacie "kurwomobile" ,a nie kobiety.
Więc zazdroście TYM co laski mają miodne, a padakami wszelakiej maści jeżdżą albowiem to dla kierowców tych padak są te niewiasty , a nie dla ich portfeli

tako rzeczę i wiem ,że mam rację

PIWO DLA TEGO PANA

Cytat:
2005-02-15 17:57:36, Rys1977 pisze:
PIWO DLA TEGO PANA

Dlaczego?? Przeca zle gada... Na bryki trza wyrywac lachony bo inaczej sie nie popieprzy

Cytat:
2005-02-15 17:59:44, Voy pisze:
Na bryki trza wyrywac lachony bo inaczej sie nie popieprzy

ale nie na nasze padaki

Jest jaki jest ale najważniejsze ze spłacony i własny...

Heh Fajny temat

Jak mój poldek wyglądał tak:

To pewnego razu podwoziłem nowo zapoznane koleżanki do domu i jedna z nich powiedziała: TYM MAMY JECHAĆ??

Ale druga z nich, której to nie przeszkadzało jeździ i mieszka ze mną do tej pory

Serek gratulacje tylko pozazdroscic kobiety z charakterem

Może się na kogoś napalała więc dla tego tak odpowiedziała buehehehe

Cytat:
2005-02-15 17:45:50, Voy pisze:
. Polonez jest strasznie niewygodnym autem do uprawiania milosci

W dupach im się poprzewracało i do miłości im merola potrzeba . Gdy jeździłem syrenką mój kolega z pracy ciągle mi glowę truł żeby się zamienić na malca bo miał dziewczynę a nie miał chatki (moja 105L miała rozkładane fotele).

Prawdę powiedziawszy zauważyłem to jakieś 5 latek temu, że na Poloneza to się raczej nie wyrywa, a nawet nie warto się przyznawać do jego posiadania. Chociaż z drugiej strony nigdy się tym nie przejmowałem. Dlaczego? Otóż po pierwsze dziewczyna musi akceptować mnie takim jakim jestem z wszelkimi moimi zainteresowaniami (motoryzacyjnymi także). Po drugie w sytuacji gdy panna nie leci na moją furę to mam pewność, że jak będę sprzedawał samochód to panna zostanie, a nie pojedzie w siną dal jako stałe wyposażenie samochodu. Po prostu nie dałem się, zainteresowania zostały, a narzeczona się sama znalazła. A jak dobrze pójdzie to dla niej za jakieś dwa latka też będę potrzebował Poloneza