Problem z zegarami :| ( fotorelacja )

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam serdecznie.

Chce sobie wlozyc zegary z obrotomierzem.

Wszystko by bylo ok zeby nie jedna kontrolka... ehh

Otoz, nie ma w tych zegarkach miejsca na zaroweczke do kontrolki swiatel mijania... Jak to mozliwe ??

I co najwazniejsze co z tym zrobic ??

Z gory dzieki za wszystkie informacje i rady

Pozdrawiam

Image Hosted by ImageShack.us

to jest wlasnie ta kontrolka miedzy ladowaniem i smarowaniem

tak wygladaja miejsca pod tymi kontrolkami

tutaj foto od tylu

zegary w calosci

od przodu

i od tylu

Dziwne te zegary bez kontrolki jakaś uboga wersja.

Wprawdzie sam tego jeszcze nie przerabiałem ale pamiętam ze w poście na ten temat była mowa że w MKV pole kontrolki swiateł mijania jest oświetlana swiatłem żaróweczki podświetlającej wskaźniki.Faktycznie chyba tak jest gdyż u mnie ta właśnie kontrolka swieci duzo ciemniej niż pozostałe i w dzień trudno jest zauważyć że światła są włączone .....natomiast w nocy jest spoko bo nie razi ani nie oślepia.

teraz to gdybam sobie calkowicie ale czy czasem swiatla mijania nie sa podswietlane od oswietlenia zegarow?? wlaczasz swiatla zapala ci sie podswietlenie i swieci sie kontrolka swiatel (u siebie mam wrazenie ze swieci ona znacznie slabiej niz pozostale kontrolki wiec moze zastosowano taki patent)

Nigdy nie zwróciłem uwagi na ten problem chociaż zegary wyciągałem z essich pewnie jest tak jak pisze Henryk

Cytat:
2005-02-18 11:09:07, Henryk pisze:
Wprawdzie sam tego jeszcze nie przerabiałem ale pamiętam ze w poście na ten temat była mowa że w MKV pole kontrolki swiateł mijania jest oświetlana swiatłem żaróweczki podświetlającej wskaźniki.Faktycznie chyba tak jest gdyż u mnie ta właśnie kontrolka swieci duzo ciemniej niż pozostałe i w dzień trudno jest zauważyć że światła są włączone .....natomiast w nocy jest spoko bo nie razi ani nie oślepia.

Na 100% tak jest.
Zegary masz ok

dzieki panowie chyba macie racje

a ja sie tak nameczylem z tymi fotkami hihihi

nio i obrotek smiga jak wsciekly

hihi tylko musialem dorobic sciezki do oswietlenia bo byly zerwane

hehehehe czekolada wedla i dziala

MIALEM TO SAMO..POCIAGNALEM SOBIE DODATKOWE KABELKI DO TEGO OKIENKA Z ZAROWECZKA NA KONCU I JUZ JEST OK

Cytat:
2005-02-18 11:15:00, Seba pisze:
Na 100% tak jest. Zegary masz ok

Dokładnie tak! Też tak mam w zegarach bez obrotka...

załóż dodatkowa zarowke w oprawce i wepnij sie w sciezke od oswietlenie. ja tak mam. nie ma w dzien problemu ze stwierdzeniem czy swiatla wlaczone czy nie.