Po ile LPG

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
u mnie wlasciciel polowy nieruchomosci w miescie skupu zlomu i metali kolorowych postawil stacje benzynowa i od jakiegos czasu walczy z cenami dosc znacznie - w tej chwili u niego LPG kosztuje 1,61 a jak jest u was???

U mnie na stacji Auchan 1.64 ale jakoś nie wiem czy u nich tankować

no to ja nie moge narzekac - starcza go na dluzej niz z BP

Tylko i wyłacznie Shell Power Gas - 1,69

Cieszyn Shell - 1,90

Niestety u mnie jest trochę drożej:
ORLEN - 1.79 zł, BP - 1,75 zł, prywatne stacje - 1,73 do 1,75 ale gaz od prywaciarzy jest syfiaty i nie polecam.

Ja LPG jeszcze nie mam, ale mam zamiar sobie założyć i już od dłuższego czasu obserwuję ceny. Najtaniej to było chba za 1,69, następnie przez 1,87 skończywszy na Shellu za 2,09.

Ja tankowalem za 1,72
najtaniej widzialem za 1,69
BP 1,79 chyba...

Dziś Szczecin Shell 1,83 pln

Eurogas przy dworcu glownym - 1,56pln

zawsze tam tankuje.

Włocławek 1.68zł

Patronacka stacja ORLEN'u - 1,81 ,a PB 3,67

Siemanko!

Co prawda nie tankuje LPG (BP 98 rulezzzz ) ale codziennie przechodze koło Shell-a a na nim LPG idzie po 1.78 zł.

1,66 k/Sochaczewa

Wrocław, nowa stacja Jet niedaleko Centrum Bielany 1,59.
W mieście standard 1,76-1,79 (BP, Shell, Statoil).

Pozdrawiam
CODI

w Katowicach-Brynowie, BP obok OBI LPG kosztuje 1,89pln ;/
na drugiej stacji, na ktorej tankuje (ale rzadko), obok TP S.A. 1,82pln o ile dobrze pamietam

w Warszawie na Orlenie gaz jest po ok. 1,80 PLN, a na BP cena gazu dochodzi do 1,95 PLN. Co oni tam mają że taki drogi?

leszno orlen 1,86 jak gdzie indziej nie wiem bo nie tankuję orlen ma najlepszy gaz

Witam trzebnica za gaz to tylko 1,61zł.

tomcat poszukaj troszke lepszej stacji... ja na shell'u w markach chyba taniej ostatnio tankowalem