MotoNews.pl

Doradźcie mi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mogę kupić alufelgi nówki po 280 zł szt+śruby- www.alusupra.com.rozmiar 6*14.warto za tyle?

to jest cena producenta..widzialem na stronce te felgi niektore wzory sa bardzo ciekawe..ponoc jakosc tych felg w porownaniu z zachodnimi nie jest zbyt wysoka..ale o espero tez mawiaja ze to koreanska tandeta no nie wiem jesli masz 1200zl ktore ci leza i nie wiesz co z nimi zrobic to chyba warto)) konkurencja sa uzywane za okolo 600 roznica jest taka ze praktycznie nie zdarzaja sie idealnie proste ani w idealnym stanie i nigdy nie wiadomo co z ta felga sie wczesniej dzialo aczkolwiek jak dobrze poszukasz to mozesz trafic na okazje..bo jednak taka kupa kasy zeby troszke upiekszyc epseraczka?

wedlug mnie wrto cena ponizej 300 za szt jest atyrakcyjna ja kupowalem swoje w podobnej ale bylo to po znajomosci (prawie rok temu)

nie wiem, ale jesli masz kase i chcesz kupic - to pamietaj ze zawsze warto kupic nowe. Nowe to nowe, nawet jezeli beda teoretycznie słabsze o innych modeli lepszych ale uzywanych - to lepiej kupic słabsze ale NOWE