[126p video] Podsumowanie mojego sezonu rajdowego.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zrobiłem w formie klipu video małe podsumowanie mojego sezonu rajdowego 2004. Niestety materiału nie miałem zbyt dużo, zresztą startów też nie było zbyt wiele

Miejsce na filmik udostepnił OWZ - LINK, ewentualnie można go ściągnąć z rallymovies - ftp://156.17.233.244:2002/Tu_wrzucac/layer/janota2004.avi

[ wiadomość edytowana przez: layer dnia 2005-02-15 04:29:09 ]

Cytat:
2005-02-15 04:17:12, layer pisze:
Zrobiłem w formie klipu video małe podsumowanie mojego sezonu rajdowego 2004. Niestety materiału nie miałem zbyt dużo, zresztą startów też nie było zbyt wiele Miejsce na filmik udostepnił OWZ - LINK, ewentualnie można go ściągnąć z rallymovies - ftp://156.17.233.244:2002/Tu_wrzucac/layer/janota2004.avi [ wiadomość edytowana przez: layer dnia 2005-02-15 04:29:09 ]

obejzalem , filmik dobry w pień szczególnie moment jak jedziesz zakręt na dwóch kołach, ogólnie rispect

Świetny filmik, świetna jazda

Cytat:
2005-02-15 09:01:16, owz pisze:
szczególnie moment jak jedziesz zakręt na dwóch kołach

Z tą jazdą na dwóch kołach to był niezły motyw. Dzień przed zawodami długo grałem na kompie, na kierownicy w Richard Burns Rally. Jak ktoś w nią grał to wie, że na najwyższym poziomie, każde uderzenie w cokolwiek może zakończyć jazde. No i jak grałem, to miałem dwa razy sytuacje, że za mocno przyciąłem zakręt i postawiło mnie na dwa koła. Oczywiście od razu zakładałem kontre i w tych dwóch przypadkach wybroniłem się od dacha, ale jak samochód wrócił na koła to od razu leciałem w drzewa i koniec gry. Potem jak jechałem na dwóch kołach, to wolałem "puścić" kierownice i raz lub dwa przez dach i jechałem dalej. No i potem na drugi dzień, już w realu znowu jade na dwóch kołach, z tym, że kaszlem, a nie Imprezą. No i jak już poczułem, że prawa strona się coraz mocniej odlewa, to automatycznie jak dzień wcześniej w grze, postanowiłem nic nie robić, bo to przecież przynosi "lepsze efekty" niż kontrowanie. Na szczęście w pore sie ocknąłem i zacząłem kontrować

Także w tym konkretnym przypadku gra na symulatorze miała duży wpływ na zachowanie się w rzeczywistości.
Trzeba uważać w przyszłości

klipek pierwsza klasa. bardzo mi sie podoba. przynajmniej masz co w klipie zamiescic. ja niestety mialem okazje wystartowac w 3 imprezach w zeszlym roku (w jednej nie moim autem).

pozdro i gumowych drzew

Dawno nie było takiego klipu - mega wypas! Dobra jazda Co tu dużo pisać... Co do 2 kółek, to dobrze, że nie było drzew i mogłeś spokojnie kontrować

Klip super!, nieźle sobie opanowałeś kaszla - śmigasz elegancko. Poprzednicy mają rację moment na 2 kółkach jest zdecydowanie najlepszy. Szkoda że nie ma dźwięku silnika ale cóż (jak oglądam bolidy w akcji to lubię posłuchać jak im silniki grają ).

pozdrawiam

"łoooo hooooo ho jeeeeebany!!!"
to komentuje cały ten klip świetna jazda !!

Klip super. Cała Polska znowu w cieniu Śląska

jazda na 2 kołach konkretna..heheeh...
to wyszło tak jakby to było pod publike, zamierzone...
...ładnie..

Cytat:
2005-02-15 12:12:37, WOYTAZ pisze:
jazda na 2 kołach konkretna..heheeh... to wyszło tak jakby to było pod publike, zamierzone... ...ładnie..

No raczej nie planowałem tego
Ale brałem pod uwage, że jazda bez pilota może się tak skończyć, na którymś z prawych zakrętów.
Ten przejazd przez placyk, to był taki objazd "kwadratu" po obwodzie. Cały czas skręcone koła i betonowe płyty, które też pewnie "pomogły". Podczas kolejnych przejazdów już tam troszke odpuszczałem i profilaktycznie zakładałem mini kontry hehe

Jako ciekawostke moge podać, że wśród komentujących to zdarzenie jest rallyfilip

Zajebisty filmik Szkoda troche z nie slychac silnika, aaale... Bede go ogladal przed kazdym kjs'em

Cytat:
2005-02-15 10:52:23, KrauzeR pisze:
"łoooo hooooo ho jeeeeebany!!!" to komentuje cały ten klip świetna jazda !!

NAJS...

super bardzo ciekawy materiał , więcej takich prosze

niezla jazda bardzie pieknie muza tez pasuje do klipu wielkie brawa

No całkiem całkiem !

Nie będe orginalny - wiadomo który moment był gwoździem programu.

Ale jak to już przedemną napisali koledzy - szkoda że nie słychać silnika, opon - ja wolę jak muzyka przygrywa w tle.
Np. filmy ZOLTAR'a - jak dla mnie są the best

Gratuluję wyników i życzę udanego sezonu 2005 !

Bardzo fajna jazda a wszczególnosci na dwóch kołach, jednak ja bym sciszył troche muzyke i dał cos do powiedzenia silnikowi , ale tak pozatym to fajniutko

Milusie
Fajniutki malanek, fajniutko jeździ....oczywiście powożony fachową łapką

bedo z Ciebie ludzie

filmik ok, jazda super, mocno trzymam kciuki w tym sezonie
pozdro

Bardzo ładne wszystko, może wpadniesz do Olkusza poupalać ??