CENTRAL W MK4 ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.

Mam pytanko. Czy ktos montowal juz moze centralny zamek w mk4 w dodatku kombi? Bardzo zalezy mi tez na otwieraniu klapy.
Ile takie cos kosztuje? Czy siłowniki i sterownik jakie mozna znalezc na allegro by sie nadawaly? Czy raczej nie bo wiadomo jak w fordzie wygladaja zamki? Jezeli nie z allegro to ile takie cos moze kosztowac w zakladzie(bez alarmu)? Pytalem w jednym to 350 zl a z pilotem 450, czy to nie za duzo troche patrzac na ceny komponentow na allegro?

Pozdrowienia dla wszystkich.

Ja mam ale w MK4. Fakt ze to sedan 4D. 4 silowniki 2 masteryki. 150 PLN mnie to kosztowalo.Lacznie z zalozeniem i podpiecie 170 (zakladalem z ojcem). Do tej pory smiga az milo!!! To samo w warsztatach 600 PLN !!!!!!!!!!!!! aha central + alarm + 2 piloty + 2 mastery

najtanszy koszt to alarm na pilota i centralny... okolo 120zl o ile dobrze pamietam

nie ma to jak w org miec centralke fakt ze tylko z kluczyka ale mi tam starczy no i klape tysz to obowiazuje

Cytat:
2005-02-18 11:51:00, ZieleTDH pisze:
nie ma to jak w org miec centralke fakt ze tylko z kluczyka ale mi tam starczy no i klape tysz to obowiazuje

No ale do standardowego zamka sterowanie pilotem nie problem dolozyc.

Cytat:
2005-02-18 12:04:41, Beny111 pisze:
No ale do standardowego zamka sterowanie pilotem nie problem dolozyc.

60zl

Dzieki za odpowiedzi.

Wynika z tego ze warsztaty odpadaja. Bede musial znalesc sobie kogos do pomocy i sam sie pobawic.

Jeszcze mam tylko pytanie czy sa rózne rodzaje siłownikow, czy wszystkie sa uniwersalne i pasuja do forda?

Silowniki to koszt okolo 15 zl i sa to raczej uniwersalne urzadzenia.