Jak naprawić panel - wyświetlacz - klimy i radia w E38

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W panelu klimatyzacji "wylał" się wyśwtlacz i nie widać temperatury - pare kropek, natomiast w panelu radia nie widać niekótrych części literek i cyferek - jak to naprawić lub gdzie dostać nowe takie wyświetlacze!!?!?!

u mnie tez brakuje 2-3 pixeli, pytalem dobrego elektryka samochodowego i mowil ze nie ma szans dostac takiego wyswietlacza i jak chce to naprawic to mam szukac calego kompa :/ ale moze w aso by mieli na zamowienie sam wyswietlacz?

panel klimatronika dostepny jest w 3 czesciach tyl,wentylatorek z czujnikiem oraz to czego szukacie panel-o cene pytajcie w aso.a naprawa jest do zrobienia w domowych pieleszach trzeba wyjac panel co jest proste rozebrac tz rozkrecic i skrecic juz z nowa czecia tam w srodku wszystko jest na styki -podobnie jak w panelu od radia.

Niestety nie da sie tego kupić, może znacie kogoś kto ma coś takiego albo (lepiej) potrafi to naprawić!

Cytat:
Niestety nie da sie tego kupić, może znacie kogoś kto ma coś takiego albo (lepiej) potrafi to naprawić!

jeżeli masz wylany wyświetlacz to tego sie nie da naprawić musisz kupić drugi sprawny

Tak ale gdzie dostać same wyświetlacze??
Jeżeli chodzi o panel z radia/kompa/ to wydaje mi się że problem istnieje w pasku który musi mieć gdzieś jakieś przerwy i to pewnie ktoś by umial naprawić!

Cytat:
2005-02-16 18:08:19, hz10 pisze:
jeżeli masz wylany wyświetlacz to tego sie nie da naprawić musisz kupić drugi sprawny

ja to samo slyszalem od elektryka samochodowego ale zeby tego bylo malo to wyswietlacza takiego tez nie idze dostac i jak juz pisalem mowil ze jedynie caly bord computer nowy :/

No no już lece - oo jak się kopci za mną, taaak się spiesze po nowy, oczywiście z serwisu, jedyne 2000zł (chyba netto) za sztuke, aa tyylko tyle, no co tam to zamówie dwa, jeden na zapas:>:>

I co? nikt nic nie wiem?

przeciez hz10 powiedzial ze jak jest wylany to nie idzie go naprawic, ja pisalem to samo bo tak mi mowil elektryk.

Z klimatyzacji jest wylny, ale z radia/komputera jest ok, tzn brakuje cześci literek, ale nie jest wylany!

u mnie tez nie jest wylany i wlasnie w bc brakuje tez kilku kresek (sa ciemniejsze) z ktorych sie skladaja cyfry, i tak samo sie nie da tego naprawic !!

[ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2005-02-19 17:27:22 ]

;( MUSI SIĘ DAĆ!!

aldik a słyszałeś powiedzenie że nie da sie trzapnąć drzwiami obrotowymi tak samo jak nie da sie okopać w wodzie?????????????[