Jarmark europa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no wlasnie pytanie do tych co mieszkaja w warszawie w jakie dni czynny jest ten jarmark??

Dawno nie byłem, ale chyba codzienie. W weekend napewno.

a w jakich godzinach?

Tam chyba nie ma godzin otwarcia. Po prostu od świtu do zmierzchu.

Dawno nie byłem - z 10lat może, ale z tego co pamiętam - to lepiej być jak najwcześniej - zależy co chcesz kupić, ale rzeczy któe są interesujące są z rana - tzn. że ok 4-5 chyba pamiętam, że o 10 to już troche się przeżedzało

Hurtownicy przjeżdzają tak wcześnie.Wystarczy być około 8 rano i jest ok. Zależy co kto chce kupić i u kogo ? W poniedziałek mało kto handluje a najlepiej być w sobotę i w niedzielę,wtedy do 11-ej lub 12-ej można robić zakupy....

Też dawno nie byłem. na koronie siedzą do ok 13 jak dobrze pamiętam. Stary mi opowiadał że kiedyś sporo części do ład tam sprzedawali(wielkie pudła z gaźnikami za grosze). Szkoda że już tego niema.

Hurtownicy zaczynaja o 3 w nocy, mniej więcej koło 8-9 się zbieraja, a detal do 11-12. Najlepsze dni na zakupy to: dla hurtu wtorek, środa i czwartek, a dla detalu sobota, niedziela. Najlepsze ceny są koło 7-8 kiedy się zbiraja hurtownicy, jak się dobrze zagada sprzedj tez w detalu.

Jest tak jak piszą koledzy! Radze uwazac na portfel. Chwila nieuwagi i moze go nie byc!

nie jechać w poniedziałek,bo połowa stoisk jest zamknięta

nie chodzę na koronę bo i nie ma po co a jak jest to jest drożej o parę 10-ek, jak w niższej części Jarmarku.

Jeżeli chodzi o moje spostrzeżenia to idealnymi dniami są czwartek i piątek , prawie o 1/3 mniej kupujących.

A najniższe ceny są w poniedziałek.