MotoNews.pl

Tarczki w e32 pomocy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Potrzebuje pomocy, bo w moim mieście zjawisko takie jak tarczki do automatycznej skrzyni to coś strasznie dziwnego sprzedawcy w wyspecjalizownych sklepach patrza sie na mnie jak na cudaka, chyba nie maja pojecia o czym mowie. ale do setna padła mi skrzynia i juz ja rozebrałem, okazało sie ze tarczki na koszu od 1 biegu sie spaliły i teraz mam problem bo nie mam pojecia gdzie to mozna nabyć (a trzeba mi cały komplet). jak by ktoś mi powiedział gdzie to mozna zamowić, kupić, cokolwiek aby to było nowe! najlepiej w woj lubelskim! z gory wielkie dzieki za pomoc!

Ja mam gościa ale tylko w Katowicach Tzn tj mechanik który ma dojścia i oni maja speca od automatów i załatwiają różne części.
Niezłych macie handlowców, noo ale POLSKA, jeszcze dużo się musimy nauczyć, laaata musza minąć. Przez takich nieuków potem ceny są wysokie

a dało by sie jakoś zamowic te tarczki, lub jakiś telefon do tych fachowcow to bym moze jakos sie z nimi dogadal, aby tylko dalo sie gdzies to kupić. nawet bym tam pojechał gdybym miał czym. a co do naszych handlowcow to jest totalna padaczka! dzisiaj byłem moze 7 lub 8 sklepach i normalnie załamać sie mozna co to sie dzieje, nawet na zamowienie sie nie da!

jest firma pod siedlcami robi tylko skrzynie (w tej chwili nie mam namiaru)
ich adres jest w sieci
(po prostu poszukaj firm naprawiajacych skrzynie i oni ci sprzedadza to co potrzebujesz)

0503 066 262 tj nr telefonu do mechanika, który może Ci pomoże, ale jak jużpisałem to w Katowicach,

To jest nr do goscia ktory bawi sie tylko przy BMW, ale to jest w Warszawie - 22 7522608

w sklepie u kolegi pytałem i stwierdził że to nie do zdobycia. dał mi jednak numer do mechanika który robił to w swojej E-32 jakis czas temu i skrzynia do tej pory chodzi. gośc jest z radomia, więc w miarę niedaleko. jeśłi chcesz podam ci namiary na priv.
pozdrawiam

Witam !

Rozumiem że malutkie tarczki na forwardzie spaliłeś od "butowania" ciągłego pedału gazu ?

Z frykcyjnymi nie będzie problemu - koszt rzędu 20 zł za sztukę ... gorzej sprawa wygląda z przekładkami (tarczki stalowe z ząbkami na zewnątrz) - stosowane są dwie grubości - 1.80 i bodajże 2.05 mm - sprawdź suwmiarką które masz i przedzwoń na 602 850 345 - może też coś pomogę ...cieńsze akurat mam.

Pozdrawiam

Tomasz

Witam!
Wielkie dzieki za pomoc! Becia nareszcie jezdzi!
WIELKIE DZIEKI!