| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
SEBA-OMEGA OMEGA A & VECTRA A Radom | 2005-02-23 21:00:26 Naprawialna,jedź tam gdzie się chłodnicami zajmują i uszczelnią to. |
PEPE 3,2V6 TORUŃ | 2005-02-24 10:18:30 Biegało by się po Supersamach z koszykiem w poszukiwaniu czę sci do remontun silnika .Pewnie było by taniej.
|
Prowo LOB WETERAN ![]() Kura Indian ze wsi (OPO) | 2005-02-24 10:33:53
Młotek, żeby wybić to sobie z głowy.
Ten remont to pewny po stosowaniu takich napraw. A może tak krochmal do usztywnienia zawieszenia jeszcze? ----------------- Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec |
Robson75 LOB NET MEMBER OMEGA B 2,5 V6 sedan Warszawa | 2005-02-24 10:39:55
5. Margaryna roslinna / jest chyba w plynie / do nablyszczania lakieru
A co do musztardy w chlodnicy...nie tylko w chlodnicy ale w calym obiegu chlodzenia...silnik itd... Jeszcze troche i na jakims zlocie bedziemy mieli sklep spozywczy na kolkach Checsz musztardy tro idz do tego auta, oleju roslinnego... to zeskrob sobie z uszczelek tamtego auta
|
![]() alex_a Opel Omega A Wrocław | 2005-02-24 10:44:17 Problem rozwiązany,
Czasami dobrze jest sprawdzić co mechanik próbuje wmówić. Okazało się że sączyło się z górnego węża i rozlewało wokół po chłodnicy co wyglądało jakby padło właśnie uszczelnienie. Dwa ruchy śrubokrętem i bardziej ściśnięta obejma załatwiła sprawę. A już miałem umawiać się na naprawę
Pz. |
Solltys LOB MEMBER v40 przeddzidzie | 2005-02-24 13:39:37
hmm....taak..., krochmal, hmm... zastanawiające i odkrywcze(!).
Gdzeż w Tobie duch Słodowego i Gajwera? Gdzież miłość do druciarstwa przydrożnego? Nic tylko po laweciarzy dzwonić.
ps. No co Ty.Przecież to są ewidentne prowizory z potrzeby chwili. Byle do domu się dokulać i naprawić co trzeba jak bozia kazała. |
Prowo LOB WETERAN ![]() Kura Indian ze wsi (OPO) | 2005-02-24 14:25:24
Wiem, wiem.
Ale jak czytam taki tekst:
to jakoś nie wygląda mi to na "chwilowe" i trochę mi się wywraca. I Druciarstwo też trzeba uprawiać z pewnym znawstwem i smakiem - co innego druciarstwo "zewnętrzne" i szybko usuwalne, a co innego ładowanie syfu w silnik. A co do musztardy: to nawet chwilowo bym jej "stosował". Wolałbym już sobie ognisko rozpalić i rzeczoną musztardę skonsumować wraz z jakąś padliną lub pieczywem, czekając na LOB assistance. ----------------- Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec |
PEPE 3,2V6 TORUŃ | 2005-02-24 16:22:34 PROWO,powiedz z ręką na sercu że nigdy nie zrobiłeś prowizorki. Co do LOB Assistance w Paryżu,to pewnie byłby kłopot.Jak jesteś
1600 km od domu to zrobisz wszystko żeby pojechać,chba że jesteś Carington.A 3 łyżki musztardy w ukl chłodzenia silnika nie rozpuszczą. |
Siggi Opel Omega A/ Caravan Sycow-Frankfurt am Main | 2005-02-24 23:56:01
ale nagrzewnice lub termostat moze zalatwic ![]() |