Kolejny raz EPC....Sorrrrryyyyyy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam dylemat mianowicie nie moge zainstalowac EPC na win xp.Juz probowalem na wszystkie sposoby,ale nadal nic.NAwet z trybie zgodnosci z win95/98/me nie dziala....Pomocy jak to odpalic????

wyszukiwarka

No jak by cos bylo to bym nie pisal.....

Cytat:
2005-02-25 10:54:25, Beton pisze:
No jak by cos bylo to bym nie pisal.....

jest miesiąc temu wałkowane!!!

Zainstalowałem VMware do niego win98 i potem TIS.

lub

tez nie moglem sie zdecydowac gdzie to zainstalowac - i ... polecam pod VMware

heh

ok postapilem wedlug przeczytanych postow i nadal nic...Instalacja nie odpala...FUCKING WIDOWS XP...Co z tym dalej zrobic??Wyskakuje komunikat ze aplikacja nie nadaje sie do uruchomienia w systemie MS-dos ani win.....FUCK

[ wiadomość edytowana przez: Beton dnia 2005-02-25 11:21:25 ]

Cytat:
2005-02-25 11:20:23, Beton pisze:
ok postapilem wedlug przeczytanych postow i nadal nic...Instalacja nie odpala...FUCKING WIDOWS XP...Co z tym dalej zrobic??Wyskakuje komunikat ze aplikacja nie nadaje sie do uruchomienia w systemie MS-dos ani win.....FUCK [ wiadomość edytowana przez: Beton dnia 2005-02-25 11:21:25 ]

Kolego nie bardzo wiem o co Tobie chodzi. Jak masz wirtualną maszynę (w VMware) i na niej zainstalowałeś win98 to pod win98 wkładasz płytkę uruchamiasz instalację i 0 problemu - śmiga wszystko.

PS. Jeżeli przy instalowaniu starasz się tak jak podczas szukania w archiwum to lepiej zadzwoń po informatyka.

wyskakuje Ci komunikat o autoexecu?
sprawdz w kalatogu z windowsem folder restore czy jakoś tak, i skopiuj co trzeba do bodajże system32... może to to

dokladnie tak...A z kompami mam wiele do czynienie...Z zamilowanie jestem tzw. informatykiem!!!!!!FUCKING WIN XP....Moze lepszy bylby Lindows??????Win Xp ze wszystkim sie gryzie...

[ wiadomość edytowana przez: Beton dnia 2005-02-26 12:16:36 ]

Dalem wkoncu rade!!!!Chodzi...Mialem jakies wiry i przez to nie dalo sie go zainstalowac.

Cytat:
dokladnie tak...A z kompami mam wiele do czynienie...Z zamilowanie jestem tzw. informatykiem!!!!!!FUCKING WIN XP....Moze lepszy bylby Lindows??????Win Xp ze wszystkim sie gryzie...

Dobrze ze tylko z zamilowania...

Pozdrawiam
Vino