Aluski Ronal 14"

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam na oku takie aluski

firmy RONAL RS 14" 4x108 ET 41 5,5J w niezłym stanie
cena 570 z przesyłką
Czy bedą ladnie wygladać w moim MKVII i czy warto je kupić za tą cene ???

prosze specow o opinie

Na moje oko to wyglądałyby świetnie w MKIV, ale musiałbyś sprawdzić na twoim aucie...

no..... zalezy od stanu ich ,
zerknij na moj profil ja dalem za moje alusy 700zł z dostawą i oponami zimowymi takimi juz dojechanymi co akurat jeszcze na nich jezdze bo ni ma kasy
kupowalem na allegro - licytowalem.
Tyle ze jak sa te twoje w dobrym stanie to w sumie bym sie skusil na twoim miejscu , bo w sumie wynika z tego ze gosc za same alusy chce ok 470-500zł .

[ wiadomość edytowana przez: didoxxl dnia 2006-10-02 11:03:41 ]

Nie widzą mi się do MKVII

Cytat:
2006-10-02 11:03:49, Wojo pisze:
Nie widzą mi się do MKVII

Popieram

co od ceny to raczej warto , bo nie kupisz chyba innych w takim stanie z tego co widac na all@.pl ,tyle nie wiadomo czy beda fajnie wygladac , sa takie stronki do przymierzania alufelg np.tutaj

Ja mam w MkVII 14" tyle ze w szerokosci 7" i powiem szczerze ze na niskiej oponie trzeba by strasznie obnizac zeby to ladnie wygladalo bo mkVII ma za wielkie nadkola, a znowu 14" z duzym "balonem" nie bedzie wogle wygladalo

czyli do MKVII trzeba kupowac 15" tak?

15" napewno ladniej wypelnia nadkole.

do mk7 minimum 16 a do kombi to raczej 17"

ok bede polowal na 15-tki moze jakies fordowskie.
16-tki czy 17-tki to dla mnie juz za duzo a i sporo drog ma dziury wiec latwiej zalatwic fele na nizszym profilu.

a czy takie aluski beda pasowaly kolorystycznie do mojego essiego
pytam bo to jakis ciemny chrom a jakby byly zwyklego koloru to bym nawet nie zawracal glowy.
moze ktos sie bawi sie programami graficznymi i by mi wstawil jakis retusz bo ja nie mam zadnego grafa na kompie

mi sie nie podobają